Homepage  / Vedete româneşti

Puya, reacție surprinzătoare după ce fanii au început să arunce cu pantofi pe scenă, în timpul unui concert. Momentul a devenit viral

Puya, reacție surprinzătoare după ce fanii au început să arunce cu pantofi pe scenă, în timpul unui concert. Momentul a devenit viral
8

de Roxana Mirea,

Puya a susținut recent un concert în Bârlad, iar un moment din timpul spectacolului a devenit viral pe rețelele sociale. Fanii artistului au început să arunce pe scenă cu pantofi, adidași, sandale și tot ce mai purtau în picioare. Iată cum a reacționat artistul.

Puya, după ce fanii lui au aruncat cu pantofi pe scenă

Puya a susținut un concert în Bârlad și mulți au mers să obțină un autograf de la artist. Un moment din timpul concertului a devenit viral pe rețelele sociale. La un moment dat, în timp ce cânta piesa „Stele căzătoare”, fanii au început să arunce pe scenă cu… pantofi. Puya nu a fost deloc deranjat de gestul fanilor lui. Ba chiar s-a oprit din cântat și a început să semneze pe toate încălțările.

Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pentru o semnătura, două”, a scris rapperul în dreptul clipului cu momentul respectiv din timpul concertului său.

Ulterior, Puya a declarat pentru click.ro că este fericit atunci când oamenii își doresc un autograf de la el sau să facă o poză împreună.

„Nu mă stresează pozele și autografele… În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat. Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale.

Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești necunoscuți care te cunosc câteodată mai bine decât tine. La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsă și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă… muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri”, a declarat Puya.

cu-ce-se-ocupa-melinda-sotia-lui-puya-4-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton