Homepage  / Televiziune

Puya și Melinda, eliminați de la America Express 2023. „Am descoperit niște oameni complet altfel”

Puya și Melinda, eliminați de la America Express 2023. „Am descoperit niște oameni complet altfel”
8

de Roxana Mirea,

În ediția de aseară a emisiunii America Express 2023 a avut loc cursa pentru ultima șansă. De asemenea, a fost ultimul vot la careu, având în vedere că show-ul se apropie cu pași repezi de marea finală. Drept urmare, vulturul a fost roșu. Puya și Melinda au fost eliminați de la America Express, aseară, 8 martie 2023.

Puya și Melinda, eliminați de la America Express 2023

În cursa pentru ultima șansă au intrat automat Jean și Dinu Gravil, Puya și Melinda. Apoi a urmat ultimul vot la careu din acest sezon. În urma voturilor concurenților, în cursă au intrat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Întrecerea de aseară le-a pus în față echipelor misiuni care au cerut o atenție sporită, dar și creativitate. A fost dramă din plin la cursa pentru ultima șansă, așa cum numai într-o țară din tărâmul telenovelelor poate fi. Echipele au primit misiunea de a crea o telenovelă în fotografii, după scenarii cu dezvăluiri grele și momente pline de suspans. De la pasiune la confesiuni în lacrimi și scene copleșitoare, proba a pus la încercare talentul, dar și nervii concurenților.

Cătălin Sărlătescu și Doina Teodoru au ajuns primii la Irina Fodor.Suntem foarte fericiți că intrăm în semifinală”, a spus actrița. Jean și Dinu au ajuns pe locul 2. Așadar, Puya și Melinda au fost eliminați de la America Express, aseară, 8 martie 2023, având în vedere că vulturul a fost roșu.

Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău”, a spus prezentatoarea America Express, înainte de a scoate vulturul din săculeț.

puya-si-melinda-eliminati-de-la-america-express-2023.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Se pare că s-a terminat cursa pentru noi”

Puya și Melinda au părăsit competiția America Express 2023, de la Antena 1, în apaluzele și îmbrățișările celorlalți concurenți.

Ce să facem acum? Se pare că s-a terminat cursa pentru noi”, a spus Puya.

Ne-am atașat de ei. Am descoperit un Puya pe care nu-l știam. Am descoperit cât de mult citește. Am mai vorbit cu el și am văzut în ce mod privește el lumea și este foarte interesant”, a spus Nelu Cortea.

„Și o Melinda care te face să râzi, îți dă energie, e peste tot, e directă, e tranșantă”, l-a completat Cătălin Bordea.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton