Homepage  / Seriale / Telenovele

Telenovela “Que bonito amor”, cu Danna Garcia şi Jorge Salinas, are premiera la Acasă

Telenovela “Que bonito amor”, cu Danna Garcia şi Jorge Salinas, are premiera la Acasă

de Redactia Tvmania

Premiera telenovelei “Que bonito amor” aduce Acasă povestea de iubire dintre Danna Garcia şi Jorge Salinas pe acorduri de mariachi, de azi, în fiecare zi de la ora 17.30.

În distribuţia producţiei marca Televisa se remarcă actori celebri precum Angélica María, Juan Ferrara, Mónica Sánchez Navarro şi Arturo Peniche.

Jorge Salinas mărturiseşte că este foarte încântat de personajul său din telenovelă, Jesus. Atât el, cât şi Danna Garcia au luat cursuri de canto pentru rolurile din “Que bonito amor”.

“Nu mi-am făcut griji în privinţa faptului că voi cânta, dimpotrivă acest rol mă ţine mereu în priză. Nu trebuie să cânt bine şi atât, trebuie să mă implic total şi să pun suflet în ceea ce fac. Personajul meu, Santos Martinez, este un impresar care fuge în Mexic şi îşi ia o altă identitate, pentru a nu ajunge la închisoare. Acolo o cunoaşte pe Maria, alături de care trăieşte o dragoste de poveste”.

Actorul vorbeşte cu drag despre colegii săi şi despre proiectul al cărui producător este Salvador Mejia: “Pe Danna o cunoşteam dinainte să lucrăm împreună, m-am bucurat foarte tare că suntem colegi, este o chimie evidentă între noi şi cred că formăm un cuplu frumos. De asemenea, sunt încântat să colaborez pentru a doua oară cu Pablo Montero.”

[imagebrowser id=1271]

Danna Garcia, protagonista telenovelei “Que bonito amor”, este Maria Mendoza Garcia, o tânără frumoasă, ambiţioasă şi independentă, care cântă într-un bar pentru a-şi întreţine familia. Ea se îndrăgosteşte de Santos şi este dispusă să facă orice sacrificiu în numele iubirii lor:

“Atât eu, cât şi întreaga echipă suntem foarte încrezători în acest proiect. Este o poveste magică, plină de romantism şi sperăm ca publicul să o iubească, aşa cum o facem şi noi”, declară actriţa.

Dragoste, muzică latino, pasiune, dar şi suferinţă, toate acestea într-o nouă telenovelă care va avea premiera pe 3 mai şi va fi difuzată zilnic, de la ora 17.30, ACASĂ: “Que bonito amor”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton