Homepage  / Netflix

„Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Netflix a publicat prima imagine din spin-off-ul serialului „Bridgerton”

„Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Netflix a publicat prima imagine din spin-off-ul serialului „Bridgerton”
6

de Roxana Mirea,

Fanii „Bridgerton” așteaptă cu nerăbdare premiera spin-off-ului serialului, care se va concentra pe povestea tinerei Regine Charlotte (interpretată de Golda Rosheuvel în seria actuală) și pe semnificativa schimbare în societate pe care a provocat-o căsătoria ei cu Regele George. Recent, Netflix a publicat și prima imagine din spin-off-ul serialului „Bridgerton”, „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”.

Pirma imagine din „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

Faceți cunoștință cu tânăra Lady Danbury!

Netflix a dezvăluit prima fotografie a personajului interpretat de Arsema Thomas, în debutul său în televiziune, din spin-off-ul serialului „Bridgerton”, „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Viitoarea mini-serie se concentrează pe ascensiunea tinerei regine Charlotte spre proeminență și putere și o prezintă pe India Amarteifio în rolul eroinei titulare.

În prima fotografie oficială a tinerei Lady Agatha Danbury, Arsema emană o eleganță regală, purtând o rochie corsetată de culoare crem cu ornamente subtile, alături de un colier strălucitor încrustat cu diamante. O diademă simplă, dar extravagantă, îi împodobește părul perfect coafat, cu o broșă asortată.

Nu este clar cu cine se află față în față în fotografie, deși expresia contemplativă a tinerei Lady Danbury îi va face pe fani să speculeze. Potrivit Netflix, Agatha – aflată sub papucul unui soț mult mai în vârstă – „se folosește de sosirea lui Charlotte pentru a-și găsi propriul drum în societate. Cu o cunoaștere ascuțită a scenei sociale, altădată divizată, și a complexității căsătoriei, Agatha devine un far călăuzitor pentru noua regină, în timp ce își găsește propria voce și puterea pe care o vom recunoaște în curând ca fiind iconica Lady Danbury din Bridgerton”.

Cine sunt actorii din „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

O extindere a universului Bridgerton, „Queen Charlotte: A Bridgerton Story” o readuce pe Golda Rosheuvel în versiunea adultă a personajului și spune povestea modului în care căsătoria tinerei regine cu regele George a declanșat atât o mare poveste de dragoste, cât și o schimbare în sociatate. Alături de Rosheuvel, actrițele care își reiau personajele din Bridgerton sunt Adjoa Andoh, în versiunea mai în vârstă a lui Lady Agatha Danbury și Ruth Gemmell, în rolul lui Lady Violet Bridgerton.

pirma-imagine-din-queen-charlotte-a-bridgerton-story-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De asemenea, Michelle Fairley, actrița din „Game of Thrones”, va apărea în rolul prințesei Augusta, iar Corey Mylchreest, în rolul tânărului rege George. Sam Clemmett, Freddie Dennis, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Rob Maloney, Cyril Nri și Hugh Sachs completează distribuția.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton