Homepage  / Netflix

„Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Când are premiera pe Netflix. A fost lansat primul teaser

„Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Când are premiera pe Netflix. A fost lansat primul teaser
9

de Roxana Mirea,

Fanii „Bridgerton” așteaptă cu nerăbdare premiera spin-off-ului serialului, care se va concentra pe povestea tinerei Regine Charlotte (interpretată de Golda Rosheuvel în seria actuală) și pe semnificativa schimbare în societate pe care a provocat-o căsătoria ei cu Regele George. Iată când are premiera pe Netflix serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Shonda Rhimes a oferit fanilor primele imagini din timpul filmărilor.

Când are premiera pe Netflix serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

Ieri, 14 februarie, Netflix și Shondaland au găzduit un eveniment global pentru fanii universului Bridgerton, înainte de viitoarea lansare a seriei „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. În timpul evenimentului, creatoarea și producătoarea executivă Shonda Rhimes a dezvăluit că premiera va avea loc pe 4 mai 2023 și a oferit fanilor primele imagini din timpul filmărilor pentru mult așteptata producție.

De asemenea, Netflix și Shondaland au dezvăluit și primul teaser pentru seria „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”.

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

cand-are-premiera-pe-netflix-serialul-queen-charlotte-a-bridgerton-story-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine face parte din distribuția seriei „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) și Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) își reiau rolurile din „Bridgerton” în acest serial. India Amarteifio („Line of Duty”) o interpretează pe Regina Charlotte în tinerețe.

Michelle Fairley („Gangs of London”) o interpretează pe Prințesa Augusta. Corey Mylchreest („The Sandman”) îl interpretează pe Regele George în tinerețe. Arsema Thomas o interpretează pe Agatha Danbury în tinerețe.

În completarea distribuției sunt Sam Clemmett (Harry Potter and the Cursed Child – West End and Broadway, The War Below) ca Brimsley în tinerețe, Freddie Dennis („The Nevers”) în rolul lui Reynolds, Richard Cunningham („The Witcher”) în rolul lui Lord Bute, Tunji Kasim („Nancy Drew”) în rolul lui Adolphus, Rob Maloney („Casualty”) în rolul Doctorului Regal, Cyril Nri („Cucumber”) în rolul lui Lord Danbury și Hugh Sachs („Bridgerton” Sezoanele 1 & 2) în rolul lui Brimsley.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton