Homepage  / Vedete străine

De când e tată, gusturile lui Quentin Tarantino s-au schimbat. La ce se uită celebrul regizor al unor filme ca „Reservoir Dogs” sau „Kill Bill”

De când e tată, gusturile lui Quentin Tarantino s-au schimbat. La ce se uită celebrul regizor al unor filme ca „Reservoir Dogs” sau „Kill Bill”

de Mioara Tronaru,

Regizorul, scenaristul și producătorul Quentin Tarantino (59 de ani) este tatăl unei fetițe, care abia s-a născut la începutul lunii, și a unui băiețel, Leo, care are deja doi anișori. Pentru Empire, cineastul care are două Oscaruri, pentru „Pulp Fiction” (1994) și „Django Unchained” (2012), a recunoscut că este un mare fan al serialului animat „Purcelușa Peppa”.

Cine s-ar fi așteptat ca regizorul unor pelicule care abundă de scene violente, în care sângele devine parte integrantă a decorului, iar absurdul domnește la fiecare replică, să fie emoționat de o animație pentru preșcolari, precum „Purcelușa Peppa”. Dar… încurcate sunt căile parentingului.

Un tătic fericit…

Pe 4 iulie 2022, lui Quentin Tarantino i s-a născut cel de-al doilea copil, o fetiță. Astfel, el și soția sa, cântăreața Daniella Pick (38 de ani), cu care s-a căsătorit în 2018, au devenit fericiții părinți ai unei fete și al unui băiețel de doi ani.

Încă de la primul copil, Tarantino a fost foarte entuziasmat de noul său statut și a tot explicat tuturor cât de fericit este.

„Dacă vorbesc prea mult despre asta, voi începe să plâng. Nici măcar nu-i pot vedea numele scris pe o bucată de hârtie fără să plâng. El este micul meu Leu. Este cea mai fermecătoare ființă umană pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea”, spunea Tarantino la CBS Sunday Morning, în iulie 2021, când nu avea decât un singur copil.

…și filmele la care se uită

Cum băiețelul este un pic măricel acum, tăticul a început să se uite împreună cu el la filme. Iar prima peliculă pe care-au văzut-o amândoi nu a fost nici „Reservoir Dogs”, nici „Kill Bill”, ci… „Sunt un mic ticălos 2”.

„Fiul meu este încă mic, așa că inițial nu am vrut să ne uităm chiar la un lungmetraj… Mă gândisem să vedem niște filmulețe cu minionii, dar apoi mi-am dat seama că am dat drumul chiar la «Sunt un mic ticălos 2». Și a fost fascinat încă de la generic… Așa că am văzut «Sunt un mic ticălos 2»”, a spus Quentin Tarantino în Empire.

Dar puștiul e încă prea mic pentru a rezista în fața ecranului vreme de aproape două ore.

„Se ridică, se plimbă în jurul canapelei, dar nu-și ia ochii de la ecran. La început, ne-am uitat vreme de 20 de minute, pentru că sosise vremea să mergem în parc. Dar a doua zi, ne-am uitat iarăși încă 15 minute. Și așa, vreme de o săptămână, bucățică cu bucățică, am dat gata primul film din viața lui Leo: «Sunt un mic ticălos 2»”, a spus fericit celebrul tătic.

Dar adevărata pasiune a fiului lui Quentin Tarantino este „Purcelușa Peppa”, o animație britanică pe care desigur că toți părinții din lume o cunosc.

Nici regizorul filmului Pulp Fiction nu a putut să o rateze, mai mult o consideră „mult mai devorantă decât «Sunt un mic ticălos»… De fapt, o iubesc pe Peppa. Mă uit la ea tot timpul. Vreau să vă spun că «Purcelușa Peppa» este cel mai important produs de export al Marii Britanii din ultimul deceniu!”, s-a amuzat Tarantino.

Sperăm că nu vom vedea peste câțiva ani adaptarea live action a „Purcelușei Peppa”, cu Uma Thurman și Samuel L. Jackson…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton