Homepage  / Știri / Televiziune

Quiz show-ul „Pe bune?!” (Pro TV) și-a găsit căpitanii de echipă. Intră în joc actorii Costi Diță și Cosmin Natanticu

Quiz show-ul „Pe bune?!” (Pro TV) și-a găsit căpitanii de echipă. Intră în joc actorii Costi Diță și Cosmin Natanticu

de Redactia Tvmania

Pro TV a anunțat de curând că va avea în grilă o nouă emisiune, quiz show-ul „Pe bune?!”. Astăzi, postul a anunțat numele celor doi căpitani de echipă: actorii de comedie Costi Diță și Cosmin Natanticu vor conduce cele două echipe ale game show-ului prezentat de Andi Moisescu.

„Carismatici și amuzanți, Costi și Cosmin sunt pregătiți să facă echipă în această toamnă, au o chimie foarte bună, însă vor fi și rivali, luptând cu toate armele pentru supremație și pentru a da cele mai bune răspunsuri unor întrebări la care nu mulți s-ar fi gândit vreodată”, se arată într-un comunicat Pro TV remis redacției noastre.

Quiz show-ul „Pe bune!” (Pro TV) și-a găsit căpitanii de echipă Costi Diță și Cosmin Natanticu

Pe scurt, Costi Diță și Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispoziție din fiecare ediție a emisiunii, împreună cu vedetele pe care le vor avea alături de ei în echipe, dar și de susținătorii acestora, care vor fi implicați activ în joc.

Bucuros să fie pe bune căpitan de echipă, Costi Diță a declarat:

”Am, în sfârșit,  șansa sa fiu căpitan și trebuie sa recunosc că de mic am cam râvnit la titulatura asta. Această dorință ascunsă a mea a pornit încă de pe băncile școlii când, la limba română, am ajuns la poezia lui Vasile Alecsandri, Dan, căpitan de plai.  Plus că toată copilăria am tot auzit pomenindu-se în jurul meu titlul ăsta: căpitan de echipă în sus, căpitan de județ în jos… în fine. Ei, acum pot să spun că a venit în sfârșit  și momentul meu! Acum, lăsând gluma la o parte, sunt  încântat să lucrez la acest proiect si sper ca oamenii care ne vor urmări să râdă, să afle lucruri noi și să își încarce bateriile pentru a doua zi , alături de noi.”.

Cosmin Natanticu, încântat de această nouă provocare, a spus:

”Emoție, bucurie și încântare sunt primele cuvinte care îmi vin in minte când vorbesc despre emisiunea Pe bune?!. Și chiar pe bune sunt căpitan de echipă alături de Costi Diță, iar prezentator Andi Moisescu! Ce să-mi doresc mai mult? Aaa, da! Să știu răspunsurile la toate întrebările puse de Andi, deși este imposibil. Pot să spun că va fi o emisiune cel puțin interesantă și plină de umor. Îmi place și cum sună: căpitan Natanticu! Vouă cum vi se pare? Acum, pe bune, uită-te la emisiune și spune pe bune că n-am dreptate! Căpitan Natanticu, căpitan Costi și Amiral Andi: VÂNT DIN PUPĂ! Vă pup!”.

CITEȘTE ȘI:

Andi Moisescu, gazda unei noi emisiuni de la Pro TV. Cum va arăta noul show

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton