Homepage  / Știri

Rachel Weisz şi-a reamenajat casa pentru Daniel Craig

Rachel Weisz şi-a reamenajat casa pentru Daniel Craig

de Redactia Tvmania

Actriţa a angajat o echipă de constructori pentru a-şi reamenaja casa din Londra în care se va muta cu soţul ei, Daniel Craig (43 de ani), anunţă femalefirst.co.uk.

Un vecin a declarat: „Darren (nr. – Aronofsky, fostul iubit al actriţei) nu este aici, locuieşte în New York acum. Nici Rachel nu locuieşte aici, dar a vrut să reamenajeze locuinţa.

Din câte se pare, casa o să fie modernizată complet, astfel încât ea şi cu Daniel vor avea parte de un nou început. Rachel nu va fi afectată de amintirea fostului ei partener.

Muncitorii au adus echipamente noi – printre care câteva aparate de exericiţii fizice şi camere de securitate de ultimă generaţie”.

Rachel Weisz (41 de ani) s-a despărţit de regizorul Darren Aronofsky (42 de ani) în 2010, dar au încercat să-l crească împreună pe, Henry, fiul lor în vârstă de cinci ani.

Rachel Weisz şi Daniel Craig formează un cuplu de la sfârşitul anului trecut. Conform apropo.ro, idila dintre ei a luat naștere pe platourile de filmare, unde cei doi interpretau rolurile de cuplu căsătorit în filmul „Dream House” (care va fi lansat în septembrie 2011).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton