Homepage  / Articole

Rachel Weisz şi Daniel Craig sunt împreună

Rachel Weisz şi Daniel Craig sunt împreună

de Redactia Tvmania

Actriţa de 40 de ani şi colegul ei de breaslă au fost fotografiaţi de paparazzi britanici în timp ce se plimbau ţinându-se de mână, în apropierea unei case de vacanţă din comitatul englez Somerset, relatează mirror.co.uk. Instantaneele confirmă astfel speculaţiile apărute de ceva timp în presă, potrivit cărora cei doi ar avea o relaţie.

De mână prin staţiune

Craig (42 de ani) şi Weisz şi-au petrecut vacanţa de Crăciun împreună, la o cabană de lângă staţiunea Yeovil, şi au fost surprinşi în timpul unei plimbări pe străzile din localitate.

La scurt timp, starul din seria James Bond şi proaspăta sa parteneră, cunoscută pentru rolurile sale din filme ca “Mumia” şi “Agora”, au intrat într-un bar din Yeovil, iar unul dintre martori a declarat, pentru sursa amintită mai sus, că aceştia “râdeau, discutau şi păreau că îşi sorb unul altuia cuvintele”.

În ciuda fotografiilor care nu prea mai lasă loc de îndoieli, Craig a refuzat să confirme idila cu Weisz când a fost chestionat în această privinţă, în a doua zi după Crăciun,

Ambii au rămas singuri în 2010

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru pelicula “Dream House”, care va apărea în anul care stă să înceapă. Amândoi s-au despărţit în 2010 de partenerii lor de viaţă.

Rachel Weisz a avut o relaţie de nouă ani cu regizorul Darren Aronofsky. Ei se logodiseră în 2005 şi aveau un fiu de patru ani, Henry Chance. De partea cealaltă, Daniel Craig şi-a luat rămas bun de la producătoarea Sasuki Mitchell. Britanicul mai are o fiică, Ella, cu fosta lui soţie, actriţa scoţiană Fiona Loudon, de care a divorţat în 1994.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton