Homepage  / Televiziune

Radu Andrei Tudor pleacă de la TVR. Cine îl va înlocui

Radu Andrei Tudor pleacă de la TVR. Cine îl va înlocui

de Ioana Maria,

Radu Andrei Tudor pleacă de la TVR, după ce a prezentat aproape 4 ani principalul Jurnal, cel de la ora 20.00. Reprezentanții TVR ne-au confirmat plecarea neașteptată. Iată unde pleacă și cine îl înlocuiește.

Radu Andrei Tudor

Informaţia despre plecarea lui Radu Andrei Tudor a fost publicată iniţial pe Facebook de Dorin Chioţea, fost şef al departamentului sport din TVR.

„Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a anuntat vineri ca va părăsi pupitrul Stirilor. Mi-a spus ca merge spre o noua provocare”, a scris pe Facebook Dorin Chioţea.

Radu Andrei Tudor nu a răspuns solicitărilor TVMania până la publicarea acestui articol. Reprezentanții TVR ne-au confirmat plecarea pe cale amiabilă a acestuia, începând cu data de 22 martie 2023. Totodată, din informațiile TVMania, în locul lui Radu Andrei la pupitrul principalului jurnal de știri va veni Mihai Rădulescu.

Radu Andrei Tudor, la Kanal D 2

Următoarea destinație a fostului prezentator TVR se pare că ar fi postul Kanal D 2.

Radu Andrei Tudor și-a început cariera în 2002, pe când avea doar 12 ani, la Piatra Neamț, la un post local. După câțiva ani, a venit la București. Mai întâi a lucrat ca reporter și prezentator pentru Naţional TV şi N24. În 2011, a intrat în Televiziunea Română, iar din 2019 prezintă Telejurnalul de seară la TVR 1.

De ceva vreme încoace, știrile TVR erau urmărite și pe Tik Tok prin intermediul prezentatorului Radu Andrei Tudor aka The.News.Man care are deja aproape 100.000 de urmăritori pe celebra platformă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton