Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Radu Pietreanu s-a căsătorit în mare secret. Cum arată soția actorului din „Vacanța mare”. „O să spună gaițele că…”

Radu Pietreanu s-a căsătorit în mare secret. Cum arată soția actorului din „Vacanța mare”. „O să spună gaițele că...”
11

de Andra Stana,

Radu Pietreanu, actorul cunoscut mai ales pentru rolul lui Costel din „Vacanța mare”, și-a prezentat oficial soția într-un show tv. Pietreanu a recunoscut că el și Mihaela, care îi este alături de 7 ani, s-au căsătorit în mare secret.

Cum arată Mihaela, noua soție a lui Radu Pietreanu

Radu Pietreanu și soția lui, Mihaela, au venit împreună în emisiunea „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la Prima TV. Aici, actorul a recunoscut că s-a însurat în secret cu femeia alături de care formează un cuplu de 7 ani.

Actorul din „Vacanța mare” nu a vrut să menționeze data când a avut loc nunta lor. În schimb, soția lui Cristi Brancu l-a dat de gol.

Radu Pietreanu: „O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie”

Dacă Radu Pietreanu nu a vrut să spună când a făcut pasul cel mare, Oana Turcu l-a dat de gol și a spus că evenimentul a avut loc anul trecut în luna octombrie, scrie libertatea.ro.

„Avem 7 ani împreună. Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când. O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie.

Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Cred că e cea mai frumoasă declarație de dragoste. Mă simt foarte liniștit și împlinit.”, a declarat actorul la Exclusiv VIP, la Prima TV.

Când vine vorba despre viața personală, actorul de la „Vacanța Mare” preferă să păstreze discreția. Radu Pietreanu este convins că Mihaela este cea lângă care va rămâne toată viața.

Cum s-au cunoscut Radu Pietreanu și soția lui

Povestea de dragoste dintre Radu Pietreanu și Mihaela a început acum 7 ani. Actuala soție a actorului de 58 de ani a povestit în emisiunea de la Prima TV despre momentul în care l-a cunoscut pe Radu Pietreanu.

„Avea un spectacol la Iași, l-am văzut pe scenă prima dată. Am mers la un spectacol cu fratele meu și el m-a remarcat”, a povestit actuala soție a actorului.

Radu Pietreanu s-a căsătorit în mare secret. Cum arată soția actorului din „Vacanța mare”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Radu Pietreanu, pe care l-ați văzut de curând la „iUmor” 2022, este la al doilea mariaj. El a divorțat de prima soție în urmă cu 13 ani. Atunci, interpretul lui Costel din „Vacanța Mare” nu a vrut să recunoască în mod public care au fost motivele care au dus la divorț.

Sursa foto: Facebook, libertatea.ro

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton