Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică a lansat prima lui melodie. Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică a lansat prima lui melodie. Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin
9

de Roxana Mirea,

Radu Ștefan Bănică a lansat prima lui melodie. Fiul lui Ștefan Bănică a scris el însuși versurile cântelului, care se numește „That part of me”. Piesa este dovada vie că tânărul artist nu a fost înzestrat doar cu talent actoricesc, dar și cu o voce foarte frumoasă.

Radu Ștefan Bănică a lansat prima melodie

Radu Ștefan Bănică îi calcă tot mai mult pe urme tatălui său, Ștefan Bănică. Pe lângă faptul că este un tânăr actor talentat, el a fost înzestrat și cu o voce superbă. Acum, Radu Ștefan Bănică și-a lansat prima lui melodie, cântată și compusă chiar de el.

„Scriu piese de câțiva ani, lucru pe care l-am ținut ,,secret”… până acum.

Prima mea piesa „That part of me” varianta acoustic, va fi live pe canalul meu de YouTube pe 7 August ora 00:00”, a scris Radu Ștefan Bănică pe Instagram.

Mai mulți internauți l-au felicitat pe fiul lui Ștefan Bănică, însă unul dintre mesajele care a atras atenția a fost cel al Andreei Marin.

Abia așteptam! Te iubim! Violetele”, i-a transmis Andreea Marin lui Radu.

radu-stefan-banicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Fiul lui Ștefan Bănică a urcat melodia pe YouTube, iar până acum videoclipul a strâns aproximativ 3000 de vizualizări.

Radu Șetafn Bănică, despre mama lui

Radu Ștefan Bănică are azi 20 de ani. Băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică are succes pe toate planurile. Recent, el a intrat în afaceri: și-a deschis o cafenea în Capitală. În tot acest timp, mama lui, Camelia Constantinescu, i-a acordat tot sprijinul.

„Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac. Sunt norocos să am o astfel de mamă. O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”, a mărturisit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton