Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică are o nouă pasiune. Cu ce se mai ocupă fiul lui Ștefan Bănică, pe lângă actorie

Radu Ștefan Bănică are o nouă pasiune. Cu ce se mai ocupă fiul lui Ștefan Bănică, pe lângă actorie
9

de Roxana Mirea,

Radu Ștefan Bănică îi calcă pe urmele tatălui tău și a moștenit de la acesta nu doar talentul actoricesc, dar și pe cel muzical. Pe de altă parte, tânărul mai are o pasiune și i-a surprins recent pe urmăritorii lui de pe rețelele sociale într-un mod plăcut. Ce-i drept, nu este ușor să fii fiul unei personalități precum Ștefan Bănică, însă Radu se achită perfect de această îndatorire.

Radu Ștefan Bănică are o nouă pasiune

Radu Ștefan Bănică s-a născut cu pasiunea pentru actorie, pe care o moștenește de la tatăl său, Ștefan Bănică. Tânărul își face părinții mândri și a mărturisit, la un moment dat, că a fi fiul lui Ștefan Bănică nu este deloc ușor. Acest statut vine și cu o serie de „obligații”, nu doar de beneficii.

Radu are 19 ani și este student la UNATC – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, el fiind printre primii de pe lista celor admiși, potrivit libertatea.ro. În plus, a paticipat și la show-ul transformărilor, „Te cunosc de unde”, unde i-a impresionat pe cei de acasă prin talentul său.

Ei bine, pe lângă actorie, Radu Ștefan Bănică mai are o pasiune. Fiul lui Ștefan Bănică este atras și de modelling, iar recent a făcut o ședință foto pentru un brand celebru de haine pentru bărbați. Aceasta a fost o surpriză plăcută pentru urmăritorii lui de pe Instagram.

„Sper că ăsta e un început pentru o viitoare carieră de model! Ești super”, „Felicitări pentru colaborare! Ești uimitor”, „Sunt foarte mândră de tine”, au fost câteva dintre comentariile primite de Radu Ștefan Bănică din partea celor care îl urmăresc pe Instagram.

Radu-Stefan-Banica-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce sfat a primit tânărul de la Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică a recunoscut că nu îi este ușor ca tatăl său să fie celebru, iar această presiune îl determină să muncească mult pentru a nu-l dezamăgi. Tânărul a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre cum este să fie băiatul lui Ștefan Bănică.

E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei”, a declarat tânărul.

Fiul cel mare al juratului de la X Factor a mai spus ce sfat i-a dat tatăl său, același sfat l-a primit și de la mama sa.

Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton