Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu Andreea Marin. Cum se înțelege cu sora lui, Violeta

Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu Andreea Marin. Cum se înțelege cu sora lui, Violeta
8

de Roxana Mirea,

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre cum se înțelege cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui lui. Tânărul actor a dezvăluit că Andreea a ținut și ține în continuare la el. De asemenea, el a oferit detalii și despre relația cu sora sa. Radu și-a deschis o cafenea, iar Violeta îl vizitează destul de des acolo.

Radu Ștefan Bănică, despre relația cu Adreea Marin

Radu, fiul lui Ștefan Bănică, a stat o bună perioadă de timp în compania Andreei Marin, mai ales când vedeta avea o relație cu tatăl lui. Tânărul actor, care și-a deschis recent propria lui afacere, a vorbit despre cum se înțelege cu fosta soție a tatălui său. Andreea Marin l-a tratat pe Radu Ștefan Bănică ca pe propriul ei copil.

Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Radu-Stefan-Banica-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu sora lui, Violeta

Radu Ștefan Bănică și-a deschis propria lui afacere: o cafenea. Tânărul este mândru de reușita lui, însă spune că încă nu conștientizează tot ce i se întâmplă.

Este un lucru pe care nu pot să spun că încă îl conștientizez. De când am terminat facultatea, s-au întâmplat atât de multe lucruri, de la emisiuni, de la progresul meu în actorie, la facultate. N-am avut timp să le conștientizez, dar sunt mândru”, a spus fiul lui Ștefan Bănică.

De asemenea, el a vorbit și despre cum se înțelege cu sora lui, Violeta.

Da, avem o relație foarte bună. Mai ales că acum a crescut, are 14 ani și ieșim în oraș. Începe să fie relația aia frumoasă și sunt foarte recunoscător. Noi am fost de mici apropiați, dar acum, relația noastră se transformă. Adică avem alte discuții, mai mature. Vorbim despre ce băieți îi plac, despre ce fete îmi plac mie. Suntem niște aliați”, a mai povestit Radu Ștefan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton