Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.
9

de Cătălina Matei,

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” pe linie paternă și calcă pe urmele predecesorilor săi, Ștefan Bănică jr. și Ștefan Bănică seniro. Astfel, tânărul în vârată de 21 de ani este student în ultimul an la Actorie, cântă și revine pe micul ecran. Despre ce emisiune este vorba?

Din 11 martie, TVR 1 difuzează în fiecare sâmbătă un nou sezon al emisiunii „Vedeta familiei”, unde concurenții au vârste cuprinse între 5 și 11 ani.

iar la masa juriului vor fi, din nou, Matilda Pascal Cojocărița, Elena Gheorghe și Radu Ștefan Bănică. Cel din urmă a și postat pe contul său de Instagram câteva cadre din platoul în care se filmează emisiunea „Vedeta familiei”.

Radu Ștefan nu este la primul său show de televiziune. El a mai participat în primăvara lui 2021 la „Te cunosc de undeva”, emisiunea transformărilor de la Antena 1, unde a ajuns până în finală. Printre cele mai spectaculoase transformări ale tânărului actor a fost chiar personajul Lady Gaga, de care aavut parte în prima ediție.

https://www.youtube.com/watch?v=4rwwK_kEvk0&t=2s&ab_channel=Y-Series

De asemenea, pe lângă aparițiile de Crăciun alături de tatăl lui, Radu Ștefan a mai avut o participare specială cu Ștefan Bănică jr. în emisiunea „Chefi la cuțite”, unde au gătit împreună, în sezonul difuzat în 2020.

Radu Ștefan Bănică s-a lansat și în muzică

Nu doar actoria și televiziunea sunt pasiunile pe care Radu Ștefan le-a moștenit de la tatăl său celebru. Fiul lui Ștefan Bănică jr. este atras și de muzică, ba chiar și-a lansat și prima melodie în vara anului trecut, compusă chiar de el.

„Scriu piese de câțiva ani, lucru pe care l-am ținut ,,secret”… până acum.

Prima mea piesa That part of me varianta acoustic, va fi live pe canalul meu de YouTube pe 7 August ora 00:00”, a scris Radu Ștefan Bănică pe Instagram.

În ce privește teatrul, Radu Ștefan joacă în piesa „O noapte furtunoasă” la Teatrul Național din București, unde îl interpretează pe Spiridon. În aceeași piesă, mai joacă și Adi Nartea, cunoscutul actor din serialul „Vlad”, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Monica Odagiu și Ovidiu Cuncea.

Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru băiatul său cel mare. Radu Ștefan Bănică a împlinit 21 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton