Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică, noi detalii despre cariera lui. Ce nu s-ar vedea făcând niciodată

Radu Ștefan Bănică, noi detalii despre cariera lui. Ce nu s-ar vedea făcând niciodată
10

de Roxana Mirea,

Radu Ștefan Bănică este un tânăr talentat și îi calcă pe urme tatălui său, Ștefan Bănică. Tânărul este atras de actorie și muzică, iar în curând va avea premiera unui musical. Pe de altă parte, el a dezvăluit și ce nu s-ar vedea făcând niciodată, dar și ce altă carieră și-ar fi ales dacă nu ar fi înclinat spre actorie.

Radu Ștefan Bănică, despre cariera lui

Radu Ștefan Bănică are deja o carieră de succes. El și-a deschis o cafenea, dar actoria și muzica rămân pe primul loc. Fiul lui Ștefan Bănică își dorește să ajungă un mare actor pe scenă și spune că business-ul lui este doar o pasiune.

Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place! Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobby și le îmbin de fiecare dată când pot”, a spus artistul, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Radu-Stefan-Banica-despre-cariera-lui-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Urmează un an alomerat pentru Radu Ștefan Bănică

În plus, Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că i-ar fi plăcut să studieze medicina sau să dea la Drept dacă nu ar fi fost atras de actorie.  

Mie mereu mi-a plăcut și încă îmi place medicina. Aș fi dat la medicină și la drept, la fel. Îmi place tot ce implică oameni, nu m-aș vedea la birou, sincer”, a spus tânărul.

Pe de altă parte, anul următor va fi unul tare aglomerat pentru fiul lui Ștefan Bănică. El va avea un musical, dar va susține și examenul de licență.

Urmează în decembrie să am premieră la un musical, apoi tot în toamnă un musical. Primul va fi la Operetă, al doilea la Opera Națională și o piesă, un spectacol la Teatrul Național, așa că avem un an plin de spectacole. Am și licența și voi fi în sfârșit în circuit!”, a mai mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton