Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere. „Unul dintre visurile mele s-a împlinit”

Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere. „Unul dintre visurile mele s-a împlinit”

de Roxana Mirea,

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, și-a deschis prima afacere. Tânărul are doar 20 de ani, dar și o ambiție care poate muta și munții din loc. Radu este foarte fericit și a împărtășit cu urmăritorii lui de pe rețelele sociale că unul dintre visurile sale s-a îndeplinit.

Radu Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere

Radu Ștefan Bănică a reușit să își deschidă prima afacere. Fiul lui Ștefan Bănică este un tânăr ambițios, căruia nu îi place să trăiască în umbra succesului tatălui său. Radu este foarte fericit și a anunțat pe Instagram faptul că și-a deschis o cafenea. Acesta este unul dintre visurile lui, care s-a îndeplinit anul ăsta.

Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și, de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănică pe pagina lui de Instagram.

Acest mesaj a fost însoțit de o serie de imagini din fața cafenelei. Într-una dintre fotografii, Radu apare alături de sora lui, Violeta.

„Vor apărea multe surprize”

Anul trecut, Radu Ștefan Bănică promitea că are multe surprize pregătite pentru 2022.

Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, aşa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize. Cine vrea să mă urmărească, poate să-mi dea follow pe Instagram sau subscribe pe YouTube”, a spus fiul lui Ștefan Bănică, pentru okmagazine.ro.

De asemenea, faptul că poartă un nume celebru i-a adus și beneficii tânărului actor, însă nu mereu i-a fost ușor.

Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a mai povestit Radu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton