Radu Vâlcan şi Adela Popescu s-au întors recent dintr-o vacanţă în Toscana. Pentru „TVmania” care apare pe piaţă luni, 15 aprilie, cei doi au povestit cu ce i-a sedus frumoasa regiune italiană.
Radu Vâlcan şi Adela Popescu s-au întors recent dintr-o vacanţă în Toscana. Pentru „TVmania” care apare pe piaţă luni, 15 aprilie, cei doi au povestit cu ce i-a sedus frumoasa regiune italiană.
Adela Popescu şi iubitul ei, Radu Vâlcan, au ales ca destinaţie pentru ultima lor vacanţă Toscana. Pe lângă obiectivele turistice (Ponte Vecchio, Palatul Pitti şi Gradinile Boboli) şi frumuseţea zonei, Adela a fost “sedusă” de îngheţata italiană, pe care, zice ea, nu o va uita prea curând.
Radu, însă, a dezvăluit în “TVmania” că nu se prea omoară cu mâncarea italienească.
“Nu este tocmai pe placul meu, pentru că abundă în sosuri, fiind o mâncare grea, mi-a făcut plăcere să gust din toate acele delicatese. Bistecca alla Fiorentina (n.r. – o friptură de viţel la grătar) este într-adevăr foarte gustoasă”.