Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, poză rară de familie. De la cine a moștenit prezentatorul TV pasiunea pentru mâncărurile picante

Radu Vâlcan, poză rară de familie. De la cine a moștenit prezentatorul TV pasiunea pentru mâncărurile picante
9

de Cătălina Matei,

Pasionat de gastronomie, Radu Vâlcan a dezvăluit de la cine a moștenit pasiunea pentru gătit și slăbiciunea pentru mâncărurile picante. Prezentatorul reality-show-ului „Insula iubirii” de la Antena 1 a dezvăluit pe contul său de Instagram de la cine a preluat plăcerea condimentelor.

Radu Vâlcan a postat recent pe contul său de Instagram o poză rară de familie. Prezentatorul reality-show-ului „Insula iubirii” de la Antena 1 apare alături de fratele său mai mic, Cristian, și de mama și bunica sa.

Familai lui Radu a venit în vizită, iar soțul Adelei Popescu i-a întâmpinat cu o poriție zdravănă de supă thailandeză, Tom Yum. De altfel, vedeta Antenei 1 este pasionat de gătit și, în special, de mâncarea asiatică.

Au venit ai mei in vizită la un Tom Yum. Acum știu cu cine semăn. Maică-mea, Emilia, dar și bunică-mea, mamaie Ilonka, 88 ani, o rup pe picant”, a scris Radu Vâlcan în dreptul fotografiei postate.

De altfel, prezentatorul TV nu este doar un împătimit într-ale gătitului, el chiar a fost cu mulți ani în urnă bucătar.

Am lucrat și ca bucătar, într-un restaurant mare în Piața Victoriei (n.red. – Sydney, așa se numea). Afară erau 40 de grade Celsius, iar în bucătăria noastră – 100 și ceva de grade. Și aici e o poveste haioasă. La începutul relației mele cu Adela, eu tot povestindu-i despre viața mea, a crezut că am fost bucătar în Sydney, în Australia. După câteva luni, stăteam eu cu ea și cu soacră-mea în mașină. „Mamă, apropo, tu știai că Radu a fost bucătar în Australia?”, i-a spus mamei ei. Ea era mirată, apoi i-am zis să stea puțin, eu n-am fost în Australia, ci în Piața Victoriei. Ea nu știa, evident, despre localul respectiv”, a relatat Radu în urmă cu doi ani în podcast-ul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”.

De altfel, actualul prezentator al reality-show-ului „Insula iubirii” de la Antena 1 a avut și alte activități înainte de a fi celebru. Tot în podcastul lui Morar, Radu a mai povestit și alte episoade, unele dintre ele petrecute la Los Angeles și Atena.

Imediat după liceu și apoi în facultate, am făcut diverse chestii. Am spălat parbrize în intersecție. Și cu banii ăia mă duceam la mare. Apoi, am avut un prieten într-o tipografie. Luam ziare care se împărțeau gratuit, dar am zis să le vindem. Stăteam undeva prin intersecția de la Unirii, mi-aduc aminte și acum. Am făcut rost de bani de pizza”, a povestit vedeta TV.

radu-valcanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine este Cristian Vâlcan, fratele mai mic al lui Radu Vâlcan

În timp ce fratele său mai mare cu aproape 10 ani, Radu, este în lumina refelctoarelor, Cristian Vâlcan stă departe de lumea mondenă. El este pasionat de sport și petrece mult timp în sala de forță, cel puțin așa reiese din postările sale de pe Instagram. Cristian este un împătimit al sportului și al unui stil de viață sănătos. Fotografiile sale sunt apreciate în număr mare de către urmăritorii săi, datorită mușchilor bine conturați, dar și tatuajelor pe care le are pe corp.

radu-si-cristian-valcanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton