Homepage  / Articole

Radu Vâlcan a primit un cadou surpriză de la Adela

Radu Vâlcan a primit un cadou surpriză de la Adela

de Redactia Tvmania

Radu Vâlcan, care împlinește astăzi 35 de ani, a început astăzi ziua cu o surpriză venită din partea iubitei lui, pentru ca mai apoi să continue petrecerea pe platoul de filmare de la Buftea și, pe seară, la Teatrul Mic, acolo unde joacă în piesa  “Primăvara la Roma a Doamnei Stone”, în regia Lianei Ceterchi.

Adela Popescu s-a asigurat că va fi prima care îi va ura „La mulți ani” iubitului ei, astfel că aniversarea lui Radu a început încă de la miezul nopții.

„Adela mi-a pregătit un desert fără ca eu să îmi dau seama, mi-a pus o lumânare în el, am suflat, mi-am pus o dorință. I-am avut alături de noi și pe cei doi căței ai noștri, Paco și Ciu. A fost cadrul perfect. Apoi am răspuns mesajelor de “La mulți ani” care au venit pe Facebook. Le mulțumesc tuturor că s-au gândit la mine”, a spus actorul.

Conform obiceiului, Radu Vâlcan va duce pe platourile de filmare de la „Pariu cu viața”, dar și la teatru prăjituri delicioase făcute special pentru această ocazie de bunica lui:

“O să mergem la Buftea cu prăjituri făcute de bunica mea, o să ciocnim un pahar de șampanie printre repetiții, apoi trebuie să fug repede la Teatrul Mic, unde voi avea diseară încă o vizionare cu public înaintea premierei”.

Pentru anul care urmează, Radu și-ar dori să aibă parte de fericire, dar și de sănătate, care-i mai bună decât toate.

“Nu vreau să sune a clișeu, însă ce îmi doresc cel mai mult este să fim sănătoși, să văd oamenii mai fericiți în jurul meu”, a mărturisit Radu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton