Homepage  / Articole

Radu Vâlcan își face astăzi debutul în teatru

Radu Vâlcan își face astăzi debutul în teatru

de Redactia Tvmania

Actorul din „Pariu cu viața” și iubitul Adelei Popescu se pregătește de premiera piesei „Primăvara doamnei Stone la Roma”. Prima reprezentație oficială are loc diseară, la ora 19.00, scrie Libertatea.

Spectacolul regizat de Liana Ceterchi, o dramatizare de Martin Sherman după romanul omonim al lui Tennessee Williams, pune accentul pe frumusețea și neprevăzutul iubirii.

Rolul principal este jucat de Dana Dembinski Medeleanu, care este descrisă ca o actriță cu „o senzualitate bine pusă la punct”.

Radu își descrie personajul ca fiind unul dintre „tinerii italieni ai Romei, care se învârt în înalta societate, în căutare de faimă și bani”.

Romanul Primăvara doamnei Stone la Roma a fost scris în 1950, la doi ani după o vacanță petrecută în capitala Italiei. Iniţial, rolul doamnei Stone a fost gândit pentru Greta Garbo, însă Vivien Leigh a fost cea care l-a interpretat în prima ecranizare în 1961. În 2003, Helen Mirren a jucat rolul principal în filmul omonim.

“Este o experienţă pe care mi-am dorit-o, încă mă acomodez cu senzaţia pe care o ai pe scenă, este un mod de lucru diferit de cel din televiziune. Consider că e foarte important să înveţi tot timpul şi în toate domeniile”, spunea, în ianuarie, Radu Vâlcan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton