Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, prima reacție după ce s-a întors acasă cu băieții, iar Adela Popescu a rămas singură în Dominicană. „Poza asta…”

Radu Vâlcan, prima reacție după ce s-a întors acasă cu băieții, iar Adela Popescu a rămas singură în Dominicană. „Poza asta...”
7

de Andra Stana,

Adela Popescu filmează pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV, în Republica Dominicană. După o bună perioadă în care i-a avut alături pe Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor, vedeta de la Pro TV a rămas singură. Ce a spus Radu Vâlcan la revenirea în România.

Înainte să accepte proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și să plece în Republica Dominicană, Adela Popescu a pus condiția să își poată lua familia cu ea. Astfel, până de curând, prezentatoarea a fost însotiță de Radu Vâlcan și cei trei copii.

Acum că s-a întors în București, prezentatorul de la „Insula iubirii” îi duce deja dorul soției sale.

„Mi-a trimis Adela Popescu poza asta de dor. I-am trimis și eu una de și mai dor”, a scris Radu Vâlcan.

Radu-Valcan-primele-declaratii-dupa-ce-s-a-intors-acasa-cu-baietii-iar-Adela-Popescu-a-ramas-singura-in-Dominicana.-„Poza-asta-de-dor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Adela Popescu, despre acomodarea în Republica Dominicană și filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela Popescu s-a acomodat repede cu Republica Dominicană, cu atât mai mult cu cât i-a avut alături pe Radu Vâlcan și pe copii. Inițial, prezentatoarea a lăsat să se înțeleagă că soțul ei urma să revină în România înainte de începerea școlii. Lucrurile nu au stat însă așa.

„Programul nostru este destul de încărcat cu multe filmări, aproape zi de zi, așa că a trebuit să mă acomodez extrem de rapid. În fiecare dimineață Radu iese la alergat, așa cum o făcea și în România. Cei mici s-au obișnuit rapid cu plaja și cu apa, bălăceala. E o bucurie să îi am lângă mine, chiar dacă ei se vor întoarce curând în țară pentru că Alexandru va începe școala și nu am vrea să rateze nimic.”, a declarat Adela Popescu.

Întrebată care dintre vedetele concurente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au surprins-o, Adela Popescu a avut un răspuns plin de tact.

„Fiecare dintre ei m-a surprins pentru că a avut curajul de a accepta o astfel de provocare. Veți vedea că nu este nimic ușor, că fiecare zi aduce câte o surpriză și că fiecare probă îi împinge și mai tare să-și depășească cele mai înfiorătoare fobii. Am tot respectul pentru ei și sunt sigură că și voi veți fi curioși să îi descoperiți în ipostaze total diferite de cele pe care le-ați văzut deja. Show-ul acesta este o provocare pe care sunt convinsă că nu o vor uita niciodată.”, a mai declarat prezentatoarea de la Pro TV.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton