Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan s-a întors din Thailanda, unde au avut loc filmările pentru noul sezon „Insula iubirii”. Ce i s-a întâmplat când a ajuns în țară

Radu Vâlcan s-a întors din Thailanda, unde au avut loc filmările pentru noul sezon „Insula iubirii”. Ce i s-a întâmplat când a ajuns în țară
8

de Roxana Mirea,

Radu Vâlcan s-a întors din Thailanda, acolo unde au avut loc filmările pentru sezonul 7 al emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1. Întors în România, soțul Adelei Popescu a întâmpinat mici „peripeții”. Iată ce a povestit Radu Vâlcan pe rețelele sociale.

Radu Vâlcan s-a întors de la filmările pentru „Insula iubirii”, sezonul 7

Radu Vâlcan a fost plecat pentru câteva luni în Thailanda, acolo unde au avut loc filmările pentru „Insula iubirii”, sezonul 7, de la Antena 1. Acum, prezentatorul TV s-a întors în România și a publicat un mesaj pe rețelele sociale prin care le-a povestit fanilor ce i s-a întâmplat la întoarcerea în țară.

Românie, m-am întors la tine, unde îmi este locul. Am fost plecat, că ăsta îmi este serviciul. M-am și distrat, m-am și consumat, că ăsta îmi este serviciul. Dar am ajuns acasă, în București, Otopeni. Și m-am bucurat, am tras aer in piept, adânc. Dar în urechea dreaptă am auzit o stimată doamnă vorbind birjărește. În cea stângă, ureche, un domn cochet înjura ca dânsa din dreapta mea. Am chemat un Uber. S-a supărat că m-a așteptat trei minute și a plecat. Am pus poza asta unde eram desculț, în stradă. Oamenii din jurul meu râdeau, nu înjurau, se bucurau. Dar și eu mă bucur că am ajuns acasă, în România mea. Mulți ani vouă, oameni mișto și nu numai”, a scris Radu Vâlcan pe Facebook și Instagram.

radu-valcan-thailandaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mai mulți internauți i-au dat dreptate lui Radu Vâlcan. „România e superbă, păcat că e locuită! Da! Trist, dar adevarat!”, „Asta poate înțelege cu adevărat doar cel care petrece o anumită perioadă de timp peste granițe. Este trist, dar foarte adevărat!”, „Oare când vom reuși și noi să ne schimbăm atitudinea, să fim mai calmi, relaxati, empatici…”, „Trist, dar adevărat. Lipsa de educație în România noastră e cruntă, cu părere de rău o spun”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Printre cei care și-au exprimat părerea în secțiunea de comentarii a fost și Anca Țurcașiu. „Înțeleg perfect…”, a scris actrița.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton