Homepage  / Ultimul număr

Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici în “Iubire şi onoare”

Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici în “Iubire şi onoare”

de Redactia Tvmania

Având în spate cinci regizori, două scenariste şi ca producător general pe Ruxandra Ion, „Iubire şi onoare” aduce la TV figuri noi (dar şi consacrate) ale postului Acasă, decoruri exotice şi tensiuni interculturale – toate în format HD.

.

Ruxandrei Ion (vicepreşedinte MediaPro Pictures) i-a venit ideea pentru telenovela „Iubire şi onoare” în decembrie anul trecut, când citea în ziarul britanic „The Sunday Telegraph” despre crima de onoare.

Articolul în cauză trata eforturile reginei Iordaniei, Rania, de a obţine sentinţe mai dure pentru bărbaţii care comit astfel de crime: îşi ucid rudele de sex feminin care le-au „ruşinat” familia (prin fapte uneori banale pentru noi, ca acceptarea numărului de telefon al unui bărbat). Practica este comună în ţări ca Pakistan, Iordania, Liban, Maroc sau Yemen şi se estimează că 5.000 de femei mor astfel anual.

Din 20 septembrie, noua telenovelă marca Acasă va trata acest subiect (în ce context, rămâne de văzut), pe fondul unei poveştii cu iz oriental, ai cărei protagonişti sunt Ilinca (modelul Mădălina Drăghici) şi Amir (Radu Vâlcan): ea visează să lucreze în PR şi se distrează în cluburile bucureştene, alături de iubitul superficial şi de gaşca de prieteni; el e şeicul din Ţara Luminii (Beled el Noor), implicat în afacerea cu diamante a familiei şi cu inima rănită în urma morţii primei sale soţii.

.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton