Homepage  / Vedete / Vedete străine

Telenovelistul Rafael Amaya, detalii incredibile despre infernul drogurilor

Telenovelistul Rafael Amaya, detalii incredibile despre infernul drogurilor

de Redactia Tvmania

Actorul de telenovele, pe care telespectatorii români îl știu din „Salome” și „Regina Sudului”, a mărturisit recent că și-a pierdut dorința de a trăi din cauza dependenței de droguri și alcool.

Într-un interviu pentru revista People en Español, telenovelistul mexican Rafael Amaya (43 de ani) a confirmat recent, pentru prima dată, că a fost dependent de droguri și alcool: 

 

„Mi-am pierdut pacea interioară, dragostea pentru familia mea, pentru meseria mea. Puțin câte puțin m-am scufundat în mocirla neagră a drogurilor și alcoolului, trăind toate excesele posibile. Am fost mult timp singur, rănindu-i pe toți oamenii dragi mie, pe prietenii și colegii mei”, a detaliat Amaya pentru revista menționată. 

 

Zvonuri despre problemele lui Amaya există de multă vreme. Actorul pe care l-am văzut în „Salome”, „Cele două fețe ale Anei” și „Regina Sudului” a dat lovitura în 2013, cu rolul principal din narco-novela „El Señor de los Cielos”, în care interpreta rolul unui traficant de droguri. Succesul uriaș i s-ar fi urcat însă la cap lui Amaya, care în 2014 s-a despărțit de iubită și a început să o țină tot într-o petrecere. Apoi, în octombrie 2015, scria atunci tvynovelas.com, ar fi fost întors din morți de doctori, după o supradoză de cocaină 

 

A dispărut mai multe luni

În 2018, Amaya a dispărut fără urmă și nici măcar familia nu a mai știu nimic de el. Potrivit propriilor declarații, a călătorit incognito, cu fața ascunsă de șepci și barbă lungă, prin Europa, America Centrală și de Sud. Până când, în primăvara acestui an, a ajuns la limita puterilor și a sunat un prieten, cerând ajutor. Acesta i-a alertat pe sora actorului și managerul acestuia și împreună l-au convins să se interneze într-un centru de dezintoxicare, unde a petrecut patru luni. 

„Simțeam că am pierdut tot, că viața mea nu mai valora nimic”, a explicat Amaya, care visează iar într-un viitor mai bun: „Eram amorțit și nu mai simțeam nimic. Acum, e ca și cum aș fi renăscut. Am încredere, speranță și planuri”, a povestit el. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton