Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rafael Amaya, la bal sau la spital?

Rafael Amaya, la bal sau la spital?

de Redactia Tvmania

Rafael Amaya (38 de ani) a fost subiectul preferat al tabloidelor mexicane în ultima săptămână. Acest lucru s-a întâmplat după ce ziariştii de la tvnotas.com.mx au anunţat că, pe 27 octombrie, actorul de telenovele a ajuns de urgenţă la spital în urma unei supradoze cu cocaină. Rafael s-ar fi drogat pentru că încă era supărat că fosta sa iubită, Angélica Celaya, l-a înşelat cu actorul britanic Matt Ryan. Mai mult, însuşi Rafael a alimentat zvonurile când a scris, pe contul său de Twitter, mesajul „m-am întors din moarte”.

Rafael Amaya

Ulterior, reprezentanţii postului Telemundo au declarat că, de fapt, actorul nu a păţit nimic şi că se afla într-o binemeritată vacanţă: „Rafael este bine, şi-a luat doar o vacanţă după 11 luni în care a filmat fără întrerupere (n.r. – Pentru narco-novela „El Señor de los cielos”)”.

rafael a

În cele din urmă, Rafael a revenit pe Twitter, unde şi-a liniştit fanii care au crezut că viaţa sa este în pericol: „Vă mulţumesc că v-aţi făcut griji pentru mine. Eu sunt bine, nu mă aflu în spital, sunt în vacanţă”.

rafa

Cel de-al patrulea sezon al serialului „El Señor de los cielos’, în care Rafael joacă rolul unui celebru traficant de droguri, a ajuns la final cu filmările. Actorul trebuie să se întoarcă pe platouri pentru ultimele secvenţe. Rămâne de văzut dacă acesta chiar a fost în vacanţă sau a fost la dezintoxiare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton