Homepage  / Articole

Ralph Fiennes, personaj negativ în următorul Bond

Ralph Fiennes, personaj negativ în următorul Bond

de Redactia Tvmania

După ce a demonstrat că poate duce la capăt un rol negativ în seria „Harry Potter”, unde l-a interpretat pe Lordul Voldemort, Ralph Fiennes a fost luat în vizor de regizorul Sam Mendes, care vrea să-l includă în distribuţia următorului film „James Bond”.

.

Un director de la MGM (casa de producţie care va realiza al 23-lea film din seria „James Bond”) a lăsat să se înţeleagă că starul britanic va schimba imaginea personajelor negative cu care se confruntă de obicei agentul 007, relatează dailymail.co.uk.

„Este prima peliculă dintr-o nouă generaţie de filme Bond, iar Sam Mendes vrea s-o ducă  pe un teritoriu mai întunecat, în care personajele sunt moderne, mature şi solicitante”, a spus directorul din Los Angeles sub protecţia anonimatului.

Ralph Fiennes a fost abordat pentru că „rolul este extrem de complex şi numai un actor cu dexteritatea lui poate să-l interpreteze – Ralph este în fruntea listei noastre”, a adăugat sursa.

Reprezentanţii MGM şi Ralph Fiennes au refuzat să confirme informaţia şi se pare că nu au trecut încă de faza negocierilor.

În cazul în care va accepta rolul, Ralph Fiennes va face echipă cu Javier Bardem. Starul spaniol a primit o ofertă pentru a interpreta un alt personaj negativ.

„Sunt un mare fan al seriei James Bond. Când eram mic, îl urmăream pe (n.r. – Sean) Connery făcând pe James Bond, împreună cu tatăl meu. Cine ar fi crezut că voi juca într-un astfel de film?”, a spus Javier Bardem.

.

James Bond se lasă aşteptat

Deşi se angajase să producă un nou titlu la fiecare doi ani, MGM a amânat producţia celui de-al 23-lea film al seriei din cauza problemelor financiare.

Sam Mendes a acceptat să regizeze noua peliculă, după ce anunţase că se retrage din proiect. Daniel Craig nu ştia dacă va mai avea timp să-l interpreteze pe agentul 007.  În cele din urmă, starul britanic a decis să se întoarcă la rolul care l-a făcut celebru.

Filmările pentru următoarea peliculă James Bond vor începe în a doua parte a acestui an, iar premiera a fost programată pe 9 noiembrie 2012.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton