Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Raluca Arvat recunoaște: „Îmi doresc să mai fac un copil!”

Raluca Arvat recunoaște: „Îmi doresc să mai fac un copil!”
5

de Redactia Tvmania

Raluca Arvat, prezentatoarea „Telejurnalului” de la TVR 2, una dintre cele mai longevive şi apreciate vedete ale micului ecran, trăiește în prezent cea mai frumoasă perioadă a vieții, alături de fiul ei, Tudor Alexandru.

Micuţul în vârstă de numai doi ani are o energie debordantă, iar după cum povesteşte mama sa nu duce lipsă de idei şi îi face zilnic surprize. Dincolo de oboseală, ştirista în vârstă de 41 de ani mărturiseşte că adoră să fie mămică şi că se distrează alături de Tudorică. Îşi face întotdeauna timp să se joace împreună cu jucăriile lui favorite, printre care se numără o girafă-tricicletă şi motocicleta din plastic şi sunt amândoi fani ai desenelor animate.

„Tudor are talentul să se caţere pe peste tot, pentru că nu are voie, evident. Dacă ar putea, ar sta agăţat de bufet sau de dulap. Bănuiesc că aşa sunt toţi copiii, ceea ce le spui să nu facă, aia fac”, mărturiseşte Raluca.

fiul Ralucai Arvat (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

La capitolul energie, Tudor are cu cine semăna. În copilăria sa, ştirista se visa cosmonaut, scafandru sau spion, iar când a fost să-şi aleagă o meserie a vrut să devină pilot. Nu şi-a urmat pasiunea pentru că în acea perioadă nu se acceptau fete la Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc.

„Fiului meu îi place foarte tare să ne fure pantofii. Îi ia în picioare şi fuge cu ei prin casă”, povesteşte ea zâmbind. Mai mult, puştiul vorbeşte cu mama sa când o vede la televizor. „Eu nu am avut cum să-l văd, dar cei de acasă mi-au povestit că se opreşte din joacă când îmi aude vocea şi poartă lungi discuţii cu mine când mă descoperă pe micul ecran. Bineînţeles, pe limba lui, dar asta nu-l opreşte să ţină adevărate discursuri”, adaugă ştirista.

Întrebată dacă şi-ar mai dori un frate sau o soră pentru Tudor, Raluca Arvat a răspuns fără să stea pe gânduri.

CITEȘTE ȘI:

INTERVIUL ALTFEL. Raluca Arvat: „Am schimbat meseria de jurnalist cu cea de mamă full-time şi a fost extraordinar”

Raluca Arvat, despre plecarea la TVR 2: „Îmi plac schimbările şi provocările”

Sursa foto: TVR și https://www.facebook.com/raluca.arvat

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton