Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Bădulescu a apelat la o nouă intervenție estetică. „Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă”

Raluca Bădulescu a apelat la o nouă intervenție estetică. „Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă”
8

de Roxana Mirea,

Raluca Bădulescu se află într-o etapă fericită a vieții ei, în ciuda divorțului de soțul ei, Florin, după 13 ani de relație. Zilele trecute, vedeta a confirmat că are un nou iubit, pe Rareș Grigore, un medic cu aproape 20 de ani mai tânăr decât ea. Pentru că își dorește să arate mereu impecabil, Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a apelat la o nouă intervenție estetică.

Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă intervenție estetică

Raluca Bădulescu a apelat la o nouă intervenție estetică, după ce a slăbit foarte mult. Totuși, pentru că a rămas cu leziuni la plămâni după ce a suferit de COVID-19, Raluca Bădulescu nu mai are voie să facă vreo anestezie. Drept urmare, jurata de la „Bravo, ai stil” nu poate să intervină la nivelul sânilor. Chiar și așa, ea apelează la tratamente minim-invazive. Recent, Raluca a trecut pragul medicului estetician pentru o procedură de reconturare a feței, face contouring, realizată cu cristale de calciu. Într-un interviu pentru Ego.ro, vedeta a spus că vrea să îi placă ceea ce vede în oglindă.  

„V-am mai spus că vreau să-mi mai fac unele retușuri. Dacă la bust nu am cum să intervin, v-am mai povestit eu din ce cauză, am zis însă să profit de faptul că medicul chirurg estetician Iancu Morad are la cabinet tot felul de tratamente non invazive. Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit la Morad, cel care mi-a fost alături în ultimii 10 ani și care îmi cunoaște foarte bine dorințele.

El mi-a recomandat să facem Face Countouring, o intervenție care nu necesită operație, și care este în topul marilor staturi de peste hotare. După doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am contur facial mult mai ferm, ca acum mulți ani. Mă deranja foarte tare linia mandibulară, care nu mai era fermă din cauza faptului că am slăbit mult în ultima perioadă”, a declarat Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Raluca-Badulescu-si-a-facut-o-noua-interventie-esteticaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton