Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Bădulescu, noi detalii despre iubitul ei. Cu ce se ocupă Rareș, de fapt. „Nu este medic estetician”

Raluca Bădulescu, noi detalii despre iubitul ei. Cu ce se ocupă Rareș, de fapt. „Nu este medic estetician”
7

de Roxana Mirea,

Raluca Bădulescu este foarte îndrăgostită de iubitul ei, care este mai tânăr decât ea cu 20 de ani. Recent, vedeta Kanal D a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit și despre Rareș. Cu această ocazie, ea a dezvăluit că iubitul ei nu este medic estetician, așa cum s-a vehiculat.

Raluca Bădulescu, noi detalii despre iubitul ei

Raluca Bădulescu a divorțat de Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie, iar acum are o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

Sunt într-o perioadă foarte frumoasă, dar ce să spun mai mult de atât? Dacă m-a lovit pe mine (n.r. dragostea) la 40 și… Eu am „48, going on 28”, haideți să revenim, 48 mergând pe 28! Când te lovește dragostea, te-a lovit! Cum adică tu crezi că nu te mai lovește la 25? Ești atât de tânăr, că o să te mai lovească dragostea de nu știu câte ori în viața asta, o să te ia prin surprindere. O să vină ca un fulger și asta este! N-o să mai vii aici să mă întrebi pe mine, o să fii ocupat cu gagică-ta acasă”, a spus Raluca Bădulescu într-un interviu pentru cancan.ro.

Raluca-Badulescu-noi-detalii-despre-iubitul-eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu ce se ocupă iubitul Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu este mereu cu zâmbetul pe buze, iar optimismul ei este molipsitor.

Când vreodată mi-am pierdut eu speranța, eu tot timpul am fost foarte bine, extraordinar de bine. Lucrurile se întâmplă pur și simplu. Eu cred în minuni, in magic, i believe in love și pur și simplu lucrurile se întâmplă! Eu nu cred în chestii pe care ți le propui, acum mă duc să…, sau acum urmează să mă îndrăgostesc. Eu cred că lucrurile trebuie să se întâmple firesc, întotdeauna trebuie să se întâmple firesc”, a mai spus vedeta Kanal D.

Iubitul Ralucăi Bădulescu are 26 de ani și este medic anatomopatolog, nu estetician așa cum s-a vehiculat inițial.

Nu mă bag peste deciziile lui, unu la mână, doi la mână, este medic anatomopatolog, nu estetician cum s-a mai vehiculat și nu mă bag peste deciziile lui! Este un tip absolutamente fantastic, care, din toate punctele de vedere, este way beyond, așa că oricum vrea el e perfect”, a spus Raluca Bădulescu despre iubitul ei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton