Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Raluca Bădulescu face parada modei în Ibiza. Trebuie să vedeți ținutele juratei de la „Bravo, ai stil”!

Raluca Bădulescu face parada modei în Ibiza. Trebuie să vedeți ținutele juratei de la „Bravo, ai stil”!
8

de Redactia Tvmania

Raluca Bădulescu reușește să cucerească toate privirile pe străzile din Ibiza. Juratul de la „Bravo, ai stil” se bucură de o vacanță de vis în compania familiei. 

Celebrul critic de modă a hotărât să se relaxeze pe plajele din Ibiza înainte de a începe filmările pentru noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Bădulescu a plecat alături de familia sa în destinația de lux și s-a fotografiat în ipostaze neașteptate! 

Vedeta dorește să dea o lecție de stil tuturor celor care încă nu știu ce ținute să poarte într-o vacanță petrecută la malul mării. În plus, Raluca Bădulescu a hotărât să renunțe și la perucile pe care le poartă în mod normal în toate aparițiile sale publice. 

Raluca Badulescu – Ibiza-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ajunsă la 46 de ani,vedeta de la Kanal D, își arată silueta de invidiat și ne arată cât de ușor îi este să se reinventeze indiferent de locul în care se află! 

Raluca Bădulescu, în vacanță cu fostul, dar și cu actualul soț

Raluca Bădulescu a plecat în Ibiza însoțită de actualul soț, dar și de fostul! Vedeta de la Kanal D are o relație de prietenie cu fostul său partener, Vali Pungă, cu care are și un băiat în vârstă de 18 ani. Între timp vedeta s-a recăsătorit cu Florin Stamin. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton