Homepage  / Nu rata!

Raluca Bădulescu se alătură Iuliei Albu, în juriul „Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu se alătură Iuliei Albu, în juriul „Bravo, ai stil!”

de Redactia Tvmania

Raluca Bădulescu face echipă cu Iulia Albu, la masa juriului emisiunii „Bravo, ai stil!”, ce va intra la toamnă în grila Kanal D.

Raluca Badulescu_Bravo ai stil!

Prezență inconfundabilă în peisajul monden autohton, Raluca Bădulescu s-a făcut remarcata de-a lungul timpului prin extravaganță, lipsă de complexe și prin sinceritatea dezarmantă cu care și-a susținut părerile. Un adevărat exemplu de voință, vedeta nu a ezitat să treacă printr-o serie de intervenții chirurgicale pentru a scăpa de surplusul de greutate. Înainte, dar și după ce a pierdut cele 70 de kilograme, Raluca Bădulescu a rămas aceeași femeie cochetă, directă și autentică în alegeri, continuitate care i-a adus simpatia publicului. Când nu se află în lumina reflectoarelor, Raluca Bădulescu își dedică timpul fiului ei în vârstă de 13 ani, dar și administrării afacerilor familiei.

„Poți să te imbraci cu stil chiar dacă nu ai bani, un singur accesoriu puternic te poate scoate din anonimat. Sunt conștientă că în timpul show-ului orgoliile își vor spune cuvântul, fetele își vor scoate atunci când se vor simți puse în pericol de prestația contracandidatelor. Ce le sfătuiesc pe concurente este să aibă încredere în ele însele și în alegerile pe care le vor face, pentru că stilul ține mai degrabă de atitudine”, spune Raluca Bădulescu.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” va intra în grila de toamnă a Kanal D și are la bază un format internațional de succes, „My Style Rocks”. Mai multe reprezentate ale sexului frumos concurează pentru premiul de 100.000 de lei și o posibilă carieră în televiziune.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton