Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Bădulescu și noul iubit, prima apariție împreună. Cum s-au afișat cei doi

Raluca Bădulescu și noul iubit, prima apariție împreună. Cum s-au afișat cei doi
9

de Roxana Mirea,

Raluca Bădulescu și noul ei iubit, Grigore Rareș Gabriel, au avut prima apariție publică. Jurata de la „Bravo, ai stil” a publicat pe Instagram imagini în care apare alături de partenerul ei. Este vizibil că Raluca Bădulescu și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Rareș.

Raluca Bădulescu și noul ei iubit, prima apariție publică

Raluca Bădulescu a publicat pe rețelele sociale imagini în care apare alături de noul ei iubit, Grigore Rareș Gabriel. Pe Instagram, la secțiunea stories, jurata de la „Bravo, ai stil” a postat două videoclipuri în care se plimba alături de noul partener de viață. La un moment dat, Rareș o cuprinde cu brațul, potrivit libertatea.ro.

Raluca-Badulescu-si-noul-ei-iubit-prima-aparitie-publica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Rareș a absolvit Facultatea de Medicină în anul 2021, iar acum este medic. Raluca Bădulescu a trecut recent printr-un divorț amiabil de fostul soț, Florin Stamin. În ciuda despărțirii, cei doi au rămas foarte buni prieteni.

„Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat.

Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, a declarat Raluca Bădulescu la Știrile Kanal D.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton