Homepage  / Televiziune

Raluca Dumitru, acuzații dure la adresa Vivianei Sposub, la „Bravo, ai stil”. „Rochia asta a purtat-o și…”

Raluca Dumitru, acuzații dure la adresa Vivianei Sposub, la „Bravo, ai stil”. „Rochia asta a purtat-o și...”

de Roxana Mirea,

Se încing spiritele la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Dumitru si Viviana Sposub obișnuiau să fie aliate, însă relația lor de prietenie pare că începe să atârne de un fir de ață. Raluca a remarcat un detaliu important la ținuta Vivianei. Pe de altă parte, Maurice Munteanu nu ezită să o certe pe Amna.

Conflict între Raluca Dumitru si Viviana Sposub la „Bravo, ai stil”

Apar noi conflicte într-o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Raluca Dumitru nu ezită să îi facă reproșuri Vivianei Sposub, după ce a remarcat un detaliu important la ținuta iubitei lui George Burcea. Rochia pe care Viviana Sposub a ales s-o poarte în competiția „Bravo, ai stil” este cea pe care și Ilinca Vandici a purtat-o într-o ediție anterioară.

Mai avem puțin până la Finală și da, trebuie să ne implicăm și să ne chinuim mai mult. Ai pus acel tulle pentru că rochia asta a purtat-o și Ilinca într-una din emisiuni”, i-a spus Raluca Dumitru colegei sale, Viviana Sposub, potrivit kanald.ro.

Maurice Munteanu o ceartă pe Amna

Pe de altă parte, Amna este cea care intră în colimatoriul juraților de la „Bravo, ai stil! Celebrities” după ce Maurice Munteanu îi atrage atenția că mai degrabă ține cont de sfaturile unei concurente decât de ce îi spun ei. După ce Ruxi comentează ținuta Amnei, aceasta spune că ea notează de fiecare dată sfaturile ei. Acela este momentul în care Maurice Munteanu răbufnește.

„Eu notez tot ce spune Rux de fiecare dată…”, spune Amna la „Bravo, ai stil”.

E mai important să noteze ce spune o concurentă decât ce spun jurații până la urmă. De trei ori te-am rugat sa nu mai vii cu pantofii ăștia foarte urâți”, îi reproșează Maurice Munteanu concurentei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton