Homepage  / Televiziune

Raluca Dumitru este noua concurentă de la „Bravo, ai stil”. „Mă văd în finală”

Raluca Dumitru este noua concurentă de la „Bravo, ai stil”. „Mă văd în finală”

de Roxana Mirea,

Raluca Dumitru este noua concurentă de la „Bravo, ai stil”. Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, vine cu o nouă surpriză pentru fani. După ce Nicoleta Nucă a fost eliminată în Gala trecută, Raluca Dumitru se va alătura celorlalte aspirante la marele titlul de Cea mai stilată Celebritate din România.

Raluca Dumitru este noua concurentă de la „Bravo, ai stil”

Raluca este noua concurentă de la „Bravo, ai stil”. Raluca Dumitru este obișnuită cu lumina reflectoarelor, aceasta a prezentat, în trecut o emisiune matinală. În plus, Aceasta a participat li la Survivor România, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Pasionată de modă și stil, o prezență discretă, dar în același timp cu o personalitate puternică, vedeta a acceptat să facă față provocărilor stilistice de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta TV spune că este pregătită de competiție și că are toate atuu-urile pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și  pe telespectatori.

Ce spune Raluca Dumitru despre participarea la „Bravo, ai stil”

Raluca Dumitru, care se alătură celorlalte concurente de la „Bravo, ai stil”, este pasionată de modă și spune că mereu le ajută pe prietenele ei să își aleagă ținuta ideală. Raluca se simte pregătită pentru competiția „Bravo, ai stil” și își dorește să ajungă în finală.

„Pentru mine este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala . Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a declarat Raluca, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton