Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Dumitru a adus dovezi că ținutele purtate de Viviana Sposub și Adina Halas în finala „Bravo, ai stil” au fost copiate

Raluca Dumitru a adus dovezi că ținutele purtate de Viviana Sposub și Adina Halas în finala „Bravo, ai stil” au fost copiate
7

de Roxana Mirea,

După finala emisiunii „Bravo, ai stil”, care a avut loc sâmbătă, 5 februarie, Raluca Dumitru a fost criticată de fani pentru că ținuta ei a fost copiată. În urma acuzațiilor, aceasta a răbufnit și a vrut să dovedească că ea nu a fost singura care a copiat ținuta din marea finală. Raluca Dumitru le-a dat de gol pe Viviana Sposub și Adina Halas.

Raluca Dumitru, după ce a fost criticată că și-a copiat ținuta

Cele cinci finaliste de la „Bravo, ai stil” au fost Bella Santiago, Raluca Dumitru, Viviana Sposub, Adina Halas și Ruxi. Marea câștigătoare a show-ului de la Kanal D a fost Ruxi, care a plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 de lei.

Raluca Dumitru s-a arătat nemulțumită după finala „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce jurații au remarcat că a purtat o ținută inspirată de celebrul designer Thierry Mugler. Fanii au criticat-o pentru faptul că nu a mers în finală cu o ținută originală. În acest context, Raluca Dumitru a răbufnit, fiind revoltată că nimeni nu a spus nimic și despre ținutele colegelor ei Viviana Sposub și Adina Halas, care și au avut ținutele copiate la rândul lor.

Am citit în comentarii că am copiat o ținută 1 la 1. Dragii mei, nu sunt designer ca să inventez ținute peste noapte. Este normal să luăm ținute de la creatori foarte cunoscuți. Dar majoritatea fetelor s-au inspirat de la diferiți creatori. Pentru că mi-am ales o ținută foarte cunoscută și purtată de foarte multe vedete internaționale, singura ținută care a fost recunoscută aseară a fost numai a mea”, a scris Raluca Dumitru pe pagina de Instagram, potrivit Kanal D.

Rochia purtată de Viviana Sposub în finala „Bravo, ai stil” a fost inspirată dintr-o colecție Balenciaga.

viviana-finalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Raluca Dumitru a felicitat-o pe Ruxi

Raluca Dumitru a felicita-o pe Ruxi pentru că a fost desemnată câștigătoarea „Bravo, ai stil”.

The winner is Ruxi ⭐️🎉🥂🍾 Felicitari pentru tot parcursul tau si pentru toata munca ta de la Bravo, ai stil.Meriti acest loc pe deplin, te-ai implicat foarte mult in tot ce-ai facut si ai dovedit tot ce era de dovedit. Ma bucur ca te-am cunoscut si ca rezonam din foarte multe puncte de vedere. Esti un om foarte bun si sincer”, a scris Rluca pe Instagram.

Cu un procentaj de 53,8%, Ruxi a fost desemnată favorita publicului, cel care a și avut ultimul cuvânt în alegerea castigatoareai acestui sezon; a fost urmată de Viviana Sposub, care s-a situat pe locul secund în clasament, cu un scor de 46,2%.

Sursa Foto: Instagram, Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton