Homepage  / Articole

Raluca Lăzăruț a intrat în echipa știriștilor Kanal D

Raluca Lăzăruț a intrat în echipa știriștilor Kanal D

de Redactia Tvmania

Raluca Lăzăruț va prezenta, începând de joi, 24 mai, Știrile Kanal D de la ora 12.30. Având o experiență în televiziune de nouă ani, Raluca va completa echipa știrilor Kanal D, formată din Christian Sabbagh, Simona Pătruleasa, Bianca Ioniță și Silvia Ioniță.

“Am avut parte de o surpriză frumoasă când am întâlnit nu doar o echipă de profesioniști, ci și niște oameni minunați, extrem de uniți, care m-au primit de la început cu o neașteptată căldură, iar asta mă motivează să încerc să mă ridic la înălțimea așteptărilor pe care le au de la mine.

Se spune că cele mai înțelepte alegeri sunt cele luate cu sufletul, așa mă simt în acest moment, fericită și împăcată cu mine însămi pentru că am luat cea mai bună decizie în ceea ce privește viața profesională”, a mărturisit Raluca Lăzăruț.

Raluca Lăzăruț a făcut parte, până în martie, din echipa „Superbingo Metropolis” (Antena 1). Lăzăruţ ar fi vrut să părăsească echipa încă de când a început scandalul referitor la legalitatea emisiunii, dar angajatorii nu au fost de acord cu ruperea contractului.

Citeşte şi:

Raluca Lăzăruţ şi-ar cumpăra cu bani o a doua viaţă

Raluca Lăzăruţ pleacă în însoritul Dubai

FOTO: Raluca Lăzăruţ ştie că banii fac viaţa mai bună!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton