Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Raluca Lăzăruț radiază de fericire de când a devenit mamă. Fiica ei este superbă!

Raluca Lăzăruț radiază de fericire de când a devenit mamă. Fiica ei este superbă!

de Redactia Tvmania

Raluca Lăzăruț a devenit celebră după participarea la emisiunea Big Brother, și devenită ulterior prezentatoare TV. Deși se bucura de succes, ea a renunțat la statutul de vedetă în România și la carieră, în urmă cu șapte ani, preferând să-și urmeze iubirea peste Ocean. Anul trecut a devenit mămică, iar bruneta radiază de fericire.

Raluca Lăzăruț a părăsit România pentru bărbatul, cu care are o relație din 2012. Este vorba despre un om de afaceri pe nume Horațiu Boeriu, român la origini, dar stabilit în SUA, iar la începutul anului trecut cei doi au devenit părinți. Vedeta a adus pe lume o fetiță superbă, pe nume Gemma, blondă și cu ochi albaștri, ca o păpușă. 

Dacă pentru cei mai mulți anul 2020 ar trebui șters din calendar, Raluca Lăzăruț susține că acesta a fost cel mai bun an din viața ei. E anul în care, chiar la început, a venit pe lume Gemma, nestemata ei.

”În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!”, scria Raluca Lăzăruț pe Instagram în luna mai a anului trecut. Ea născuse în secret și nimeni nu știa că era deja mamă.  Vezi galeria foto pe libertateapentrufemei.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton