Homepage  / Ultimul număr

Raluca Lăzăruţ şi-ar cumpăra cu bani o a doua viaţă

Raluca Lăzăruţ şi-ar cumpăra cu bani o a doua viaţă

de Redactia Tvmania

Am provocat-o pe Raluca Lăzăruţ, co-prezentatoarea de la “SuperBingo Metropolis”, la o discuţie despre bani (că doar asta dă telespectatorilor în fiecare duminică). Am aflat ce ar face cu un milion de euro, ce îşi doreşte şi nu are şi care e cel mai scump obiect al ei.

Raluca Lăzăruţ ne anunţă cu mândrie că “SuperBingo Metropolis”, emisiunea pe care o prezintă de doi ani şi jumătate alături de colegul ei Escu la Antena 1, a oferit telespectatorilor premii în valoare totală de 2.950 de miliarde de lei vechi, adică aproape 68 de milioane de euro.

Iar surprizele nu se opresc aici: “Abia am terminat cu ediţiile speciale de Sărbători, că ne şi pregătim pentru alta. La începutul lunii martie, echipa de la SuperBingo pregăteşte o emisiune cu multe surprize şi premii “verzi”, de primăvară”, ne- a spus Raluca.

Când nu apare pe micile ecrane, Raluca (29 de ani) are multe alte activităţi.

“Spre deosebire de cei trei ani petrecuţi la pupitrul ştirilor, când n-aveam timp de nimic, acum mă pot declara norocoasă că pot să fac lucrurile care-mi plac. Îmi place să stau câte o oră în librărie, să răsfoiesc cărţi, îmi place să iau prânzul cu prietenele mele şi să râdem până ni se taie respiraţia”.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton