Homepage  / Articole

FOTO: Raluca Lăzăruţ ştie că banii fac viaţa mai bună!

FOTO: Raluca Lăzăruţ ştie că banii fac viaţa mai bună!

de Redactia Tvmania

TVmania a stat de vorbă cu Raluca Lăzăruţ, coprezentatoare la „SuperBingo Metropolis” (Antena 1). Cum emisiunea n-a făcut pauză până acum, vedeta a învăţat să-şi ia câteva zile de vacanţă între două emisiuni.

TVmania: Când intri în vacanţă cu emisiunea „SuperBingo”?

Raluca Lăzăruţ: „SuperBingo” nu ştie ce-i aia vacanţă, formatul nu are pauză, iar noi suntem pe metereze indiferent de sezon, de anotimp, de grilă… Ne apropiem vertiginos de ediţia cu numărul 100, iar eu n-am lipsit în nici o duminică de la emisiune. E un proiect nemaipomenit, poate de aceea nu mă simt frustrată sau constrânsă de program, am învăţat să-mi fac vacanţele între două emisiuni şi să apreciez calitatea, nu cantitatea, când vine vorba de călătorii.

TVmania: Spune-ne trei destinaţii în care ai vrea să ajungi într-o zi şi de ce?

Raluca Lăzăruţ: Japonia m-a fascinat şi mă fascinează în continuare. Aş vrea să văd Tokyo pentru abundenţa bijuteriilor culturale, pentru numeroşii zgârie-nori care te fac să crezi că întreaga populaţie trăieşte şi lucrează undeva în ceruri şi pentru Ginza, cartierul de hoteluri, magazine şi cluburi deschise toată noaptea. Şi aş vrea neapărat să vizitez şi Kyoto, pentru templele şi altarele străvechi şi pentru frumuseţea Palatului Imperial.

Altă destinaţie ar fi Moscova, pentru că este centrul economic, cultural şi politic al Rusiei şi pentru că am considerat-o întotdeauna o destinaţie ce nu trebuie ratată.

În sfârşit, Thailanda, pentru peisajele extraordinare şi contrastele incredibile, pentru cultura vibrantă şi gastronomia fantastică.

TVMania: Din toamnă vei continua cu „SuperBingo” la Antena 1? Vei mai fi implicată şi în alte proiecte?

Raluca Lăzăruţ: Bineînţeles, noi n-am făcut pauză, aşadar emisiunea continuă. Pe 21 august, aşa, de sfârşit de vară, pregătim o ediţie specială, iar pe 25 septembrie sărbătorim 2 ani de emisie, 2 ani incredibili în care am răsplătit românii care au jucat la „SuperBingo” cu peste 64 de milioane de euro! Poate suna a clişeu, dar mă simt extraordinar când ştiu că fac parte dintr-un proiect care schimbă vieţi, îndeplineşte dorinţe şi face oameni fericiţi… Ştiu că banii nu aduc fericirea, dar cu siguranţă îţi fac viaţa mai bună!

[imagebrowser id=222]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton