Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Raluca Lăzăruţ, vacanţă de globetrotter

FOTO. Raluca Lăzăruţ, vacanţă de globetrotter

de Redactia Tvmania

Ştirista Raluca Lăzăruţ a avut o vacanţă plină vara asta: după câteva zile petrecute în Lisabona şi în Cascais, bruneta a prins ziua naţională a Americii, 4 Iulie, peste Ocean, în capitala Washington D.C.

Raluca Lăzăruţ a vizitat obiective istorice din Lisabona şi s-a relaxat pe malul mării, la apus de soare – în Portugalia, continuându-şi vacanţa cu Washington D.C., unde au impresionat-o localnicii binevoitori.

„În Lisabona, am avut impresia că la fiecare pas calc pe istorie, am admirat clădiri impresionante, grădini luxuriante. M-a impresionat Camera Escura din Castelul Sao Jorge din Lisabona, cu un periscop inventat de Leonardo da Vinci în sec XVI, un sistem de lentile care îţi permite să vezi oraşul în timp real, în cele mai mici detalii. În Cascais, un oraş incredibil de feeric, de lângă Lisabona, pe malul oceanului, am avut parte de cel mai romantic apus de soare… Portugalia, cu totul, e o ţară care trebuie vizitată şi «respirată»”, povesteşte Raluca.

[imagebrowser id=1338]

Dar ce i-a rămas în suflet din această vacanţă a fost capitala americană:

Washington-ul clocoteşte de istorie, de arhitectură impunătoare, de poveşti… Întâlneşti la tot pasul oameni plini de amabilitate. Mi-a plăcut mult Parada de Ziua Naţională, focul de artificii, m-am simţit extraordinar alături de patrioţii americani şi de turiştii care se aflau la manifestare. Nu aveam cum să ratez Capitoliul, Casa Albă, Turnul Vechi al Poştei, memorialul Lincoln.

Mi-au rămas însă o mulţime de alte locuri de văzut, mă voi întoarce cu siguranţă în Washington să văd Grădinile Acvatice Kenilworth…”, spune ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton