Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Raluca Moianu, despre fiica ei de 17 ani: „E o combinație detonantă. E frumoasă și deșteaptă”. Cum arată acum Mara

Raluca Moianu, despre fiica ei de 17 ani: „E o combinație detonantă. E frumoasă și deșteaptă”.  Cum arată acum Mara
15

de Andra Stana,

Mara, fata Ralucăi Moianu, a împlinit recent 17 ani. Tânăra și-a pierdut tatăl, pe regretatul Marius Ancuța, în urmă cu patru ani, iar acum, din dragoste pentru el, își dorește să îi calce pe urme și să dea la Medicină. Fosta prezentatoare de la „Iartă-mă” a vorbit despre fiica ei.

Acum patru ani, soțul Ralucăi Moianu se stingea din viață, după o luptă cu cancerul pulmonar. Astăzi, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” este mândră de fiica ei de 17 ani. În cadrul unui interviu, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația sa cu Mara, fiica ei adolescentă, scrie viva.ro.

Cum arată fiica Ralucăi Moianu, Mara

Mara, în vârstă de 17 ani, este fiica pe care Raluca Moianu o are cu Marius Ancuța, care s-a stins din viață în urmă cu doar patru ani.

Cum-arata-fiica-Ralucai-Moianu-Mara-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

În prezent, tânara se pregătește pentru admiterea pentru Facultatea de Medicină și vrea să îi urmeze calea tatălui său, care a fost medic, dar și comentator sportiv.

În vremea în care Marius Ancuța trăia, acesta spunea că fiica lui ar trebuie să se facă polițistă, fiindcă îi place foarte tare să dea ordine. Însă, Mara vrea să urmeze tradiția de familie.

„Mara a împlinit 17 ani, este un Capricorn foarte organizat. Se pregătește foarte mult pentru Facultatea de Medicină, urmând astfel tradiția din familie. E atât de frumoasă încât te vindeci când o vezi. Tatăl ei, Mario Ancuța, era medic stomatolog, iar mama mea, adică bunica Marei, era tot medic și ea. Cred că Pediatria i s-ar potrivi foarte bine, adoră copiii. Dar, tatăl ei Mario zicea că e buna de polițistă, fiindcă îi place să dea ordine!’, a povestit Raluca Moianu, potrivit Impact.

Raluca Moianu crede că fiica ei este „o combinație detonantă”

Raluca Moianu a mai vorbit recent și despre relația pe care o are cu fiica ei adolescentă.

„E o combinație detonantă. E frumoasă și deșteaptă. Adolescența este o perioadă complicată. Ca părinte trebuie să ai extraordinar de multă răbdare, dar eu sunt fericită că mă înțeleg cu ea. Suntem într-un echilibru. Eu sunt un om răbdător.

Ea este o persoană care spune că nu știe ce ar face dacă n-aș avea atâta răbdare cu ea. Știe uneori că e explozivă, dar își trage de seamă și relația noastră e una bună, adică reușim să ne înțelegem ca oamenii. E foarte important.”, a mărturisit Raluca Moianu la emisiunea „Cu capu-n zori”, în urmă cu câteva luni.

Cum-arata-fiica-Ralucai-Moianu-Mara-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

Sura foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton