Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, este însărcinată! Primele declarații

Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, este însărcinată! Primele declarații
7

de Roxana Mirea,

Nu doar Pepe urmează să devină tată pentru a treia oară. Raluca Pascu, fosta soție a artistului, este însărcinată. Aceasta a confirmat vestea după ce s-a afișat pe rețelele sociale cu burtica de graviduță. Pepe și Raluca Pascu au împreună două fetițe, pe pe Maria, în vârstă de 8 ani și pe Rosa, în vârstă de 5 ani.

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, este însărcinată

Nu a trecut mult timp de când Pepe a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară, iubita lui, Yasmine Ody fiind însărcinată. Fosta lui soție, Raluca Pastramă, se pregătește și ea să devină mamă pentru a treia oară. Se pare că, într-un fel, lucrurile s-au sincronizat pentru că Raluca Pascu este însărcinată în șase luni, în timp ce iubita lui Pepe are șapte luni de sarcină.

Bobo Pastramă, fratele Ralucăi Pascu, a publicat pe Facebook un video în care apare și fosta soție a lui Pepe. În imagini se poate observa că vedeta are o burtică de graviduță, chiar dacă poartă o bluză mai largă.

La puțin timp după ce au apărut aceste imagini pe rețelele sociale, Raluca Pascu a confirmatul faptul că este însărcinată pentru a treia oară. Raluca și iubitul ei, Ibrahim, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a copilului lor – o fetiță, potrivit spynews.ro.

Raluca-Pascu-fosta-sotie-a-lui-Pepe-este-insarcinata-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Raluca Pascu a confirmat că e însărcinată

Raluca Pascu a confirmat vestea că este însăcinată, după ce imaginile cu burtica de graviduță au început să circule în mediul online.

Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, potrivit cancan.ro.

După ce au divorțat, Pepe și Raluca Pastramă și-au refăcut viețile. Artistul este foarte fericit alături de Yasmine, care va aduce pe lume, peste două luni, primul lor copil – un băiețel. În ceea ce o privește pe Raluca, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ibrahim, un bărbat de 27 de ani, de origine arabă. Pepe și Raluca Pascu au împreună două fete.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton