Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Todea, primele declarații după ce Oxy a fost acuzată că a sabotat-o în finala „Chefi la cuțite” 2022. „Calcă pe cadavre”

Raluca Todea, primele declarații după ce Oxy a fost acuzată că a sabotat-o în finala „Chefi la cuțite” 2022. „Calcă pe cadavre”
6

de Roxana Mirea,

Raluca Todea a făcut primele declarații după ce Oxy a fost acuzată că a sabotat-o în finala „Chefi la cuțite” 2022, sezonul 10. Acum, Raluca spune că a fost avertizată să nu o aleagă pe Oxy în echipa din finală, însă a preferat să își asculte sufletul.

Raluca Todea, după ce s-a spus că Oxy a sabotat-o în finala „Chefi la cuțite” 2022

În finala „Chefi la cuțite”, sezonul 10, de la Antena 1, a ieșit un scandal de proporții în echipa formată de Raluca Todea, finalista lui Florin Dumitrescu. Comentariile au fost îndreptate spre Oxy, care a fost acuzată că ar fi încercat să-și saboteze colega. După difuzarea finalei, fanii emisiunii au asaltat-o pe Oxy cu mesaje și comentarii în care o acuzau de sabotaj. Acum, Raluca a vorbit despre ce s-a întâmplat între ea și Oxy.

Marea mea dezamăgire a fost Oxy. Am simțit niște răutăți. Ce am pățit de fapt cu Oxy am pățit mai mult în finală. Eu ar fi trebuit de mult timp să îmi dau seama că are cumva o latură de luptător, dar calcă pe cadavre și calcă poate pe membrii din echipa ei, pe care n-ar fi trebuit să-i calce. Noi i-am dat credibilitate până în ultima clipă. Eu, când m-am gândit la structura echipei din finală, m-am gândit s-o includ și pe ea. Multă lume îmi zicea să nu o iau, că are probleme, că are momente când urcă și coboară, că e emotivă, că face urât, că sare la ceartă, că are foarte multe de zis, că e ușor individualistă.

Eu am zis că dacă am fost toți o echipă unită și dacă suntem echipa roz, trebuie să mergem toți în finală, că nu e corect să nu o iei. Până la urmă, nu era corect. De ce să aduc alți oameni din afară, când am fost toți un nucleu și toată lumea se uita la noi și zicea: `bă, ăștia chiar sunt uniți. Ăștia chiar sunt o echipă faină`”, a declarat Raluca.

317300830_142049088619735_7053481638439770394_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Lucrul ăsta m-a șocat foarte mult”

Raluca spune că a observat că Oxy nu lua în serios finala „Chefi la cuțite” 2022 și că a făcut unele greșeli pe care nu avea cum să le facă. Acum, finalista spune că regretă că a ales-o să facă parte din echipa ei.

Am observat că pentru ea, finala era un mod de a râde, de a se distra. Nu a luat-o în serios absolut deloc, părea că face, dar de fapt nu făcea corect. Mi-am dat seama din anumite momente în finală că, la nivelul la care zicea că este ca bucătar, n-avea cum să facă greșelile alea și lucrul ăsta m-a șocat foarte mult și în momentul ăla am simțit că nu trebuia să îmi ascult sufletul, trebuia să judec cu capul. Practic, asta cred că trebuie să faci. Tu ești în finală că ai ajuns acolo datorită echipei și datorită și anumitor abilități pe care le ai tu, dar în finală, echipa cu care gătești trebuie să fie foarte bine unită și consolidată și la noi s-a văzut că aveam o crăpătură în echipa asta și din păcate, era ea”, a mai spus Raluca.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton