Homepage  / Sănătate

Raluka a devenit vegetariană după „Asia Express”. Cum își întreține silueta

Raluka a devenit vegetariană după „Asia Express”. Cum își întreține silueta

de Redactia Tvmania

Pe lângă faptul că ne încântă cu vocea sa, Raluka (28 de ani) este o fată ambițioasă și curajoasă. Am aflat de la câștigătoarea emisiunii „Asia Express” (Antena 1) cum a reușit să se adapteze schimbărilor de alimentație, dar și secretele siluetei sale de invidiat.

 

Experiența emisiunii „Asia Express” a produs extrem de multe schimbări în stilul de viață al Ralukăi, cea care a reușit să câștige competiția alături de colega sa, Ana Baniciu. Pe lângă faptul că artista apreciază mai mult acum de ceea ce are parte în sânul familiei, una din marile schimbări s-a produs la capitolul alimentație:

„A fost o experiență dificilă în urma căreia am devenit vegetariană. Am mâncat foarte mult orez și noodles. Nu am mâncat carne mai deloc, deoarece nu știai sigur de la ce animal provine. Am reușit să mă adaptez la stilul lor alimentar, chiar dacă este diferit față de al nostru, al lor este mult mai sănătos și mai slab în calorii”, a mărturisit aceasta.

 

Silueta subțire cu efort se ține

În afara moștenirii genetice, dar și a vârstei, Raluka e convinsă că o siluetă se menține cu mult efort:

„M-am apucat serios de sport în urmă cu patru-cinci ani. Practic aerobox de aproximativ doi ani, un fel de box cu umbra și este extrem de eficient. Nu crește masa musculară în partea de sus a trupului, dar lucrează toți mușchii și rezultatele se văd după un timp foarte scurt. Știu că este important să găsești o armonie în orice ai face, iar aeroboxul m-a ajutat să-mi mențin silueta și în același timă să simt că pot să las orice problemă sau grijă în sală. Totodată sunt o mare amatoare de sporturi extreme. Dacă mi-ar permite timpul, aș practica și încerca mult mai multe tipuri de sport extrem”.

 

 

Cum arată un meniu vegetarian

Artista este încă un exemplu că voința te ajută să faci schimbări. De mai bine de jumătate de an este vegetariană și chiar și așa, meniul ei este diversificat:

„De când sunt vegetariană nu mai am un meniu fix, dar încerc să îmi iau proteina necesară organismului din diverse alimente. De obicei îmi încep ziua cu o omletă sau cu lapte cu cereale. La prânz mănânc broccoli, risotto sau paste, iar la cină mănânc o salată, pește la grătar cu legume sau cu orez”.

Îngrijirea tenului

„Secretul meu este cosmetica. Este indicat să mergi la cosmetică o dată pe lună pentru o curățare a tenului și evident să nu te culci niciodată fără să te demachiezi. Eu folosesc doar cremele recomandate de cosmeticiana mea. În ultimul timp fac un tratament cu laserul, care curăță tenul în profuzime”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton