Homepage  / Vedete româneşti

Raluka: Live-urile de la „SuperStar” încep în decembrie

Raluka: Live-urile de la „SuperStar” încep în decembrie

de Cătălina Matei,

Refuzată de Marius Moga la „Popstars” în 2002, din cauza vârstei prea mici, apoi „medaliată” cu argint la „Megastar” cu mai bine de 10 în urmă, Raluka este acum un membru cu drepturi depline la masa juraților de la „SuperStar”. Despre noua postură, dar și despre ce urmează să se întâmple în show-ul de la PRO TV am aflat direct de la artistă...

De la „Megastar” la „SuperStar” au trecut mai bine de 10 ani. Cât de mult s-au schimbat lucrurile din punctul tău de vedere?

Este un lucru bun că avem mai multe canale de comunicare prin care muzica noastră poate ajunge mai ușor la oameni, pentru a-i bucura. Mi se pare absolut normal să evoluăm, dar în același timp trebuie să fim precauți și sa înțelegem că această evoluție vine și cu părțile ei mai puțin plăcute.

Care sunt amintirile cele mai pregnante din perioada „Megastar”? Ai mai păstrat legătura cu colegele tale de trupă (Pepper Girls), de atunci?

Da, am păstrat legătură cu amândouă. Cu Jo nu mă văd atât de des, în schimb cu Lala (Laura) mă mai întâlnesc din când în când. După „Megastar” am locuit ceva timp împreună cu Lala. Cea mai pregnantă amintire este că am pierdut concursul. 🙂 Am câștigat toate concursurile la care am participat, mai puțin „Megastar”-ul. Dar iată că nu este o problemă atât de mare în cazul în care nu câștigi un trofeu pe care ți-l dorești cu ardoare. Dacă muncești și te dedici, poți avea o carieră muzicală frumoasă și longevivă, independent de anumite distincții.

Cât de bine îi cunoșteai pe ceilalți jurați de la „SuperStar” înainte de a începe filmările pentru acest show?

Pe Smiley și pe Moga îi știam dinainte pentru că am mai lucrat cu ei în studio, iar pe Carla’s nu apucasem să îl cunosc până în momentul începerii show-ului. Mă bucur tare că fac parte din acest proiect în această formulă.

Cu ce te-au surprins colegii tăi de când filmezi alături de ei?

M-a suprins că m-au primit foarte repede lângă ei și, încă, din prima zi m-au considerat un prieten bun. De la bun început m-au respectat și m-au protejat ca fiind parte a găștii. 🙂

Chimia dintre voi trece de micul ecran. Dincolo de personalitățile voastre, ce crezi tu că funcționează atât de bine între voi?

Respectul pe care îl avem unii față de alții și de realizările fiecăruia, experiența în aceast[ industrie și, nu în ultimul rând, limbajul pe care toți îl avem în comun, muzica.

La un moment dat, ai povestit în emisiune că Marius Moga nici nu te-a băgat în seamă cu mulți ani în urmă… Ne poți da mai multe detalii, te rog?

Am participat la „Popstars”, unde Marius Moga era în juriu. Atunci nu am putut să trec mai departe pentru că trebuia să se formeze o grupă de adolescente, iar eu eram foarte mică, nu mă încadram în limita de vârstă. A fost o perioadă frumoasă, eram copii amândoi. 🙂

Apropo de refuzuri… în ce măsură eșecul face parte din succes?

Eșecul face parte din construcția fiecăruia. Din punctul meu de vedere cel mai relevant este să te poți ridica, să continui atunci când simți că pierzi, să faci astfel încât să fii cel puțin printre cei mai buni.

Voce bună, piese senzaționale, producător experimentat, noroc… Cât la sută din toate acestea e nevoie pentru a fi un artist de succes?

Consider că trebuie să ai din toate câte puțin, dar cu siguranță cel mai mare procent survine din muncă. Degeaba ești talentat dacă nu muncești și nu faci tot posibilul să ajungi unde ți-ai propus.

În studio, cu Smiley

Mai nou, am văzut că ai intrat în studio cu echipa lui Smiley de la HaHaHa Production. Care va fi următoarea piesă?

Daa, am intrat de curând în studio alături de echipa HaHaHa Production cu care am apucat să lucrez câteva zile în studio, din care au ieșit câteva piese frumoase pe care urmează să le lansăm în cel mai scurt timp. Îmi place tare vibe-ul de acolo și m-am blenduit perfect în echipa asta talentată și creativă.

Cu Carla’s ai lucrat până acum?

Am apucat să lucrăm împreună doar pentru piesa făcută pentru „SuperStar”. Este un artist foarte talentat cu multe de oferit lumii, atât pe plan muzical, cât și uman.

Revenind la emisiune, care sunt următoarele etape la „SuperStar”? Când vor începe live-urile?

Live-urile încep din luna decembrie. Momentan este etapa recall-urilor: primele două runde s-au dus și acum este ultima, o nouă interpretare individuală cu un public incredibil. Ulterior avem semifinalele și abia aștept să vedeți ce o sa fie mai departe! Atât vă spun – o să fie prea tare!

Dintre toate etapele care ți se pare cea mai provocatoare?

Prima este cea mai challenging. Atunci concurentul vine și încearcă sa ne convingă. Mai departe depinde de ei, de cât reușesc să evolueze în acest concurs. Toate etapele au farmecul lor. Referitor la concurenți, reușesc sa treacă mai departe cei ce își doresc cu adevărat lucrul acesta, cei care își stăpânesc foarte bine emoțiile și nu se pierd atunci când ajung în fața publicului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton