Homepage  / Vedete româneşti

Raluka, primele declarații despre iubitul ei cu 20 de ani mai în vârstă. „Reușim să ne înțelegem altfel”

Raluka, primele declarații despre iubitul ei cu 20 de ani mai în vârstă. „Reușim să ne înțelegem altfel”
9

de Roxana Mirea,

Raluka este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală, așa că nu a vorbit, până acum, despre bărbatul din viața ei. Ei bine, artista a recunoscut acum că se iubește cu un bărbat mai mare cu 20 de ani decât ea. Iată ce a dezvăluit Raluka.

Raluka are un iubit cu 20 de ani mai în vârstă decât ea

Raluka, în vârstă de 33 de ani, a recunoscut că are o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Invitată la matinalul „What the Fun cu Drăcea, Ralu și Bogdan” de la Pro FM, împreună cu Connect-R, artista a vorbit pentru prima dată despre relația în care se află în prezent, potrivit unica.ro.

Raluka a vorbit despre relația ei în contextul în care discuția a mers în zona relațiilor cu diferențe mari de vârstă.

„Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă”, a afirmat cântăreața.

raluka-are-un-iubit-cu-20-de-ani-mai-in-varsta-decat-ea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Întrebată de Bogdan Ciudoiu care a fost cea mai mare diferență de vârstă pe care a avut-o într-o relație, Raluka a răspuns: „20”.

Și a funcționat?”, a întrebat Bogdan Ciudoiu

Funcționează în continuare”, a răspuns artista.

Chiar dacă nu a dezvăluit identitatea iubitului ei, s-a zvonit că Raluka se iubește cu un bărbat bogat, divorțat și care are patru copii. Iubitul artistei s-ar numi Guy Kouris și ar deține un resort de lux în Mexic, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton