Homepage  / Vedete româneşti

Raluka și JUNO au lansat melodia „Două inimi”. „O piesă inspirată din întâmplări reale”

Raluka și JUNO au lansat melodia „Două inimi”. „O piesă inspirată din întâmplări reale”
7

de Roxana Mirea,

Raluka, jurat la SuperStar România, de la Pro TV, și JUNO lansează o nouă melodie, care se anunță a fi HIT-ul toamnei. Piesa celor doi artiști se numește „Două Inimi”. Prin această colaborare, JUNO și Raluka atrag atenția către partea nevăzută din relații despre care nu vorbește nimeni. Piesa prezintă o poveste de dragoste transformată într-o competiție în care doar ego-ul câștigă.

Raluka și JUNO lansează o nouă melodie

Raluka, jurat la SuperStar România, de la Pro TV, și JUNO lansează melodia „Două inimi”. După ce JUNO a atins un succes memorabil prin colaborarea cu JO pentru piesa “Mă mai ia”, artistul colaborează cu Raluka la HIT-ul toamnei „Două inimi”.

JUNO a declarat că melodia pe care a lansat-o cu Raluka nu mai are nevoie de nicio explicație și consideră că este cel  calitativ, bun și sincer produs produs al lui.

Piesa asta nu are nevoie de vreo explicație, e o piesa din inimă. Dintr-una singură. Simt că piesa și clipul sunt cel mai calitativ, bun și sincer produs al meu de până acum. N-ar fi putut sa fie asta fără Raluka. Sunt onorat si recunoscător ca a simțit sa facă asta. E din “DOUĂ INIMI” piesa de fapt. Felicitări și mulțumiri, Fenom, Angus, Barz si HaHaHa Production” a declarat JUNO.

s1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Raluka, încântată să accepte colaborarea cu JUNO

Raluka și JUNO lansează o nouă melodie. Piesa „Două inimi” este scrisă de JUNO, iar versurile sunt inspirate din întâmplări reale, după cum declară artista, care este și jurat la SuperStar România, de la Pro TV.

„JUNO a scris “Două inimi”, o piesa inspirată din întâmplări reale, care reușește să transmită foarte multă emoție. Când mi-a trimis demo-ul mi-a plăcut foarte tare și m-a bucurat propunerea lui de a colabora. Este un băiat talentat, care scrie foarte bine. Sper să ajungă mesajul la cât mai mulți dintre voi și să vă placă rolurile noastre din clip.

A fost o filmare aparte, cu scene desprinse, din păcate, din viata reala. Îmi doresc să învățăm câte ceva de aici și să fim mult mai recunoscători pentru ce avem, să iubim mai mult. Enjoy!” a declarat și Raluka.

Piesa este o coproducție între HaHaHa Production și Cat Music. Textul și muzica piesei sunt create de Alexandru Stancu(JUNO), la producție au lucrat Florin Boka, Angus Mihai și Andrei Barz, iar de mix & master s-au ocupat Florin Boka și Lucian Nagy.

Citește și:

Ce filme și seriale apar pe Netflix în octombrie 2021

Andreea Marin nu mai are emisiune la TVR2 toamna aceasta. Care este explicația

Dan Negru, primele declarații despre retragerea de la TV. „Când nu voi mai prezenta interes…”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton