Homepage  / Televiziune

Raluka și Pavel Bartoș, din nou împreună la „Protevelion”. Amintiri despre Revelioanele de altă dată. EXCLUSIV

Raluka și Pavel Bartoș, din nou împreună la „Protevelion”. Amintiri despre Revelioanele de altă dată. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

Este al doilea an când Raluka și Pavel Bartoș sunt amfitrionii programului de Revelion de la Pro TV. Cei doi se înțeleg atât de bine când prezintă împreună încât nu este exclus ca „parteneriatul” lor la „Protevelion” să se repete... la mulți ani!

Pentru al doilea an cosecutiv, Raluka și Pavel Bartoș fac echipă și prezintă la Pro TV emisiunea din Noaptea dintre ani – „Protevelion”.  Se pare că cei doi se înțeleg atât de bine pe platoul de filmare, încât nu exclud ca parteneriatul lor de la „Protevelion” să se transforme într-un obicei. Iată ce ne-au povestit cei despre ce vom vedea în Noaptea dintre Ani la Pro TV, dar și cu erau Revelioanele de altă dată…

Ați încheiat anul 2021 împreună – cel puțin pe micul ecran!, iar acum istoria se repetă. Aveți de gând să transformați acest „duet” într-un obicei? În fiecare an de acum încolo?

Raluka: Dacă în primul an am avut foarte foarte mari emoții până să ajung la prima întâlnire cu Pavel și să-mi dau seama că totul va decurge foarte  frumos pentru că are grijă ca eu să mă simt în largul meu de fiecare dată când prezint alături de el. A fost foarte frumos și primul an, dar în al 2-lea an pentru că m-am simțit mai în largul meu și am știut exact ce am de făcut, m-am distrat un pic mai tare. De Pavel m-am atașat imediat pentru că e un om minunat și chiar mă bucur foarte tare că am avut șansa să prezint alături de el și sper să se transforme într-un duet și să facem asta în fiecare an.

Pavel Bartoș: Știi cum e… există o vorbă a cuiva: tot ce se întâmplă o dată, poate să nu se mai întâmple niciodată, dar tot ce se întâmplă de două ori, sigur se va întâmpla și a treia oară.

Care sunt primele trei calități pe care vi le-ați „fura” unul celuilalt?

R: În primul rând, Pavel este foarte spontan, asta cred că aș fura, cât și energia pe care o are și faptul că este întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

P: Suntem la o maturitate profesională la care nu mai furăm atât de multe lucruri, ci doar ne oferim unul altuia cadrul propice pentru a lucra împreună. Pentru mine, Raluka este o revelație, un om care se bucură de viață și de ceea ce i se întâmplă pe scenă.  Eu admir buna dispoziție și bucuria ei de a fi pe scena. O completez cu bucuria mea. În asta constă totul, că ne bucurăm să fim amândoi împreună pe scenă și să bucurăm atâția oameni în fața micilor ecrane.

Ce vom vedea la „Protevelion” de data aceasta?

R: Distracție, momente frumoase care vă vor emoționa și care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Vom trece prin multe stări împreună și ne vom distra foarte foarte tare.

P: În primul rând, vă veți simți bine cu noi. Va fi multă distracție. În al doilea rând, vor fi mulți oameni foarte faini, momente și cuplete comice extraordinare. Va fi un Revelion așa cum se așteaptă lumea să fie, cu multă voie bună și distracție.

Care sunt cele mai puternice amintiri despre Revelioanele din copilăria voastră?

R: În copilărie nu prea ajungeam să prind revelionul pentru că dormeam destul de repede. Dar îmi aduc aminte că devenisem deja adolescentă și am petrecut revelionul cu o seară înainte, iar în seara de revelion n-am mai fost în stare de nimic. Am dat noroc și am aruncat șampania peste umăr fără să mă vadă nimeni și am aruncat-o cuiva în cap. Asta este o  amintire foarte foarte drăguță. În rest reușeam să petrec cu colegii și cu prietenii mei apropiați.

Și ce veți face voi în Noaptea dintre ani? Dincolo de micul ecran, bineînțeles…

R: Nu știu ce va face Pavel în noaptea dintre ani, dar eu sper să am concert și să petrec pe scenă. În cazul în care voi avea concert în noaptea dintre ani, voi cânta și voi fi pe scenă alături de echipă și de trupa mea. În cazul în care nu voi avea concert, probabil voi petrece împreună cu prietenii și cu oamenii apropiați mie.

P: Acelea când nu se strica televizorul erau cele mai faine! Se strica televizorul, nu vedeai nimic, acele Revelioane te marcau, pentru ce urmau și cele mai mișto distracții.

Dacă faceți o scurtă analiză a lui 2022… v-a ieșit așa cum ați vrut? Și ce ați schimba? Și care sunt așteptările voastre de la 2023?

R: Am avut foarte foarte multe concerte în anul 2022 și mi-am petrecut destul de mult timp pe scenă deci, din punctul ăsta de vedere pot spune că a ieșit cum am vrut. Am reușit să și călătoresc un pic și am reușit să am și momente pentru mine și momente în care am muncit destul de mult, deci cumva pot spune că a ieșit așa cum mi-am dorit anul 2022. Pentru 2023, îmi doresc să fie cel puțin la fel de bun ca 2022. Cam astea sunt altele la 2023. Îmi doresc să fiu fericită și sănătoasă și să am familia sănătoasă că ăsta este cel mai important lucru.

P: Nu știu ce face Raluka, dar eu știu că eu am să o petrec în sânul familiei. De câțiva ani, de Crăciun și Revelion stau cu ai mei, nu plec. Din câte știu, Raluka sigur va cânta… din ce mi-a povestit și cu ce s-a lăudat! Cât despre 2023… Nu este un clișeu, dar ține de o maturitate și de o înțelepciune specifică „tinereții”. Vreau sănătate. Sănătate mie și celor dragi mie. Atât. De restul mă ocup eu.

Apropo de 2023… Pavel, urmează „Ramon”. De ce nu joacă și Raluka în filmul produs de tine? Smiley apare…

Pentru că nu a fost să fie, toate au momentul lor! Cine știe? Poate va fi în următorul… până atunci ne bucurăm de a noastră prietenie.

protevelion-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton