Homepage  / Știri / Seriale româneşti

„Rămâi cu mine”, al doilea serial HBO românesc, începe la iarnă

„Rămâi cu mine”, al doilea serial HBO românesc, începe la iarnă

de Redactia Tvmania

HBO începe în această primăvară filmările pentru „Rămâi cu mine”, al doilea serial produs pe meleaguri autohtone – după „În derivă”. La baza scenariului va sta tot un serial israelian (producţia cu Marcel Iureş a fost inspirată de „Be’tipul”), „Matay nitnashek” (2007) - foto.

În centrul acestuia stau poveştile a opt tineri care caută dragostea, prietenia şi se caută pe sine. Cu o distribuţie alcătuită din actori români şi o echipă de producţie locală (serialul va fi regizat de Constantin Popescu şi Mihai Bauman, iar printre producători se numără Tino Furtună – care a lucrat şi la „În derivă”), serialul va avea premiera spre finele anului.

„Matay nitnashek” a fost deja adaptat, în 2011, de HBO Ungaria. Serialul va avea 13 episoade a câte 30 de minute fiecare.

„Venim în întâmpinarea dorinţelor telespectatorilor noştri cu un nou produs de calitate marca HBO Europe. Experienţa şi entuziasmul echipei care realizează acest proiect, alături de formatul israelian de succes care stă la baza producţiei sunt două dintre elementele care poziţionează serialul ca un produs puternic, de calitate şi unic pe piaţa de televiziune românească”, a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton